23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

George Pușcaș i-a depășit pe Ilie Balaci și Victor Pițurcă!

România are un super-atacant, dar puțini îl apreciază la adevărata lui valoare! George Pușcaș, peste Ilie Balaci, Dobrin sau Victor Pițurcă!

George Pușcaș a atins borne importante la echipa națională a României, depășind reușite ale unor giganți ai fotbalului românesc, precum Ilie Balaci, Dobrin sau Victor Pițurcă. Atacantul a bifat golul cu numărul 11 în tricoul naționalei, în 39 de selecții.

George Pușcaș i-a depășit pe Ilie Balaci și Victor Pițurcă!

George Pușcaș se află pe locul 30 în clasamentul golgheterilor all-time ai selecționatei României. Acesta a depășit nume imense, precum Liță Dumitru (10 goluri), Dorin Mateuț (10 goluri), Ilie Balaci (8 goluri), Victor Pițurcă (6 goluri), Nicolae Dobrin (6 goluri).

„Abia mai am voce. E o bucurie enormă. Astăzi cred că orice român e fericit. Sper să fi adus o bucurie oricăruia dintre noi, să se fi uitat la noi și să fie mândri. Am stat la linie perfect, pentru că știam că acolo e pâine aia în careu și m-am dus după mingea aia ca și cum ar fi ultima. (n.r. despre contestatari) Lumea nu mă cunoaște pe teren, mă vede doar pe teren și mă judecă, e și normal. Criticile mi-au adus un plus. Știam în sufletul meu că voi scoate la capăt această muncă depusă de mine, de Mister, de tot grupul ăsta”, a spus Pușcaș, după meciul cu Israel.

Pușcaș poate și mai mult

George Pușcaș va avea șansa să joace și la turneul final. Acolo se va vedea adevărata valoare a atacantului criticat de mulți, în ultimul an. El îi poate depăși în viitorul apropiat pe Dan Petrescu (12 goluri), Adrian Ilie și Marius Lăcătuș (câte 13 goluri), Bogdan Stancu și Gabi Balint (câte 14 goluri) și Marius Niculae (15 goluri).

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles