10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu prietena ei

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație. Răsturnare de situație în scandalul anului

Shakira, în vârstă de 46 de ani, și Gerard Pique, fostul fundaș spaniol al Barcelonei în vârstă de 36 de ani, au făcut publică despărțirea lor în iunie 2022. Chiar dacă nu mai sunt împreună, consecințele separării lor continuă să stârnească interesul presei. Pique este acuzat că a înșelat-o nu doar pe artistă cu Clara Chia, iubita oficială a acestuia, ci și cu o prietenă apropiată a lui Shakira.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

La 12 ani de relație, în 2022, Shakira și Gerard Pique au confirmat separarea printr-un comunicat comun. Cei doi au declarat: „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care reprezintă prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”. Cu toate acestea, cuplul rămâne sub atenția presei.

În timp ce Gerard Pique și-a asumat relația cu Clara Chia Marti și tocmai când se credea că nimic nu mai poate surprinde în legătură cu despărțirea lui de Shakira, televiziunea spaniolă „People en Espanol” vine cu o adevărată „bombă”.  

Radu Drăgușin i-a impresionat pe fanii lui Tottenham: „Prințul din Transilvania”

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu prietena ei, antrenoarea de fitness Anna Kaiser. Potrivit prezentatorului argentinian Javier Ceriani, Pique ar fi fost cu antrenoarea personală a cântăreței care, în timp, a devenit și una dintre prietenele apropiate ale acesteia.

Artista consideră că este mai bine să nu mai vorbească prin intermediul avocaților

Este vorba despre Anna Kaiser, experta americană în fitness care este pe cale să ajungă la 300.000 de urmăritori pe Instagram. Cel mai surprinzător lucru este că printre aceștia se află tocmai Shakira. Rămâne de văzut dacă această speculație se va adeveri.

Shakira a aflat de la unul dintre angajații ei. Ei bine, nu era al ei, ci al lui Pique, dar i-a părut rău pentru Shakira și i-a spus”, a declarat Ceriani.

Răsturnare de situație în scandalul dintre Shakira și Gerard Pique. Despărțiți în iunie 2022, după ce cântăreața columbiană a aflat că fostul apărător al Barcelonei o înșală cu Clara Chia Marti, cei doi dau semne de reconciliere. Presa tabloidă spaniolă a aflat că Shakira ar fi renunțat să-l mai atace prin melodiile lansate și consideră că este mai bine să nu mai vorbească prin intermediul avocaților.

„Îi place să fie singură și să dedice în principal celor doi băieți”

„Relația lor este mai bună și mai calmă. Au ajuns la un acord să refacă legătura de dragul copiilor, Milan și Sasha, carea au zece și opt ani”, a dezvăluit ziarista Lorena Vazquez în cadrul unei emisiuni televizate, „Y ahora Sonsoles”.

Aceeași sursă a consultat și persoane din anturajul artistei de 46 de ani și ar fi aflat că nu există nicio idilă între Shakira și producătorul muzical Rafael Arcuate. „Acesta este doar un amic. Shakirei îi place să fie singură și să dedice în principal celor doi băieți și tatălui său. Care are de ceva vreme unele probleme de sănătate”.

Cotidianul AS scrie că ziarista ar fi clarificat lucrurile și susține că obiectivul actual al columbiencei nu este să-și găsească un iubit, ci să întărească relațiile familiale și să se bucure de viață împreună cu cei dragi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles