fbpx

Gest incredibil făcut de o învățătoare! A atacat, cu spray lacrimogen, doi copii

O învățătoare a fost arestată preventiv pentru 24 de ore după ce a atacat doi copii, în vârstă de șase ani, cu spray lacrimogen.

Este vorba despre Luminița F., în vârstă de 43 de ani, din municipiul Satu Mare, care a câștigat recent concursul de profesor suplinitor la școala din comuna Santău.

În cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, cadrul didactic a atacat cu spray lacrimogen doi elevi de la clasa pregătitoare pe motiv că ar fi fost agresată! Elevii au fost preluați imediat de conducerea școlii și duși la dispensarul medical din localitate, după care au fost transferați la Camera de Gardă a Spitalului din Tășnad, unde se află în afara oricărui pericol, potrivit informațiilor PresaSM.

Profesoara a fost reținută inițial de către polițiștii Postului Comunal de Poliție Santău, după ce au fost sesizați de către un cadru didactic, după care cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tășnad, care au dispus reținerea profesoarei pentru 24 de ore. Cazul este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.


Conducerea Inspectoratului Județean Școlar Satu Mare a deschis o anchetă în acest caz.

Călin Durla, inspectorul general școlar a precizat că îi va desface contractul de muncă, pe motiv că: “nu poți să invoci legitima apărare în fața unor copii de șase ani. Dacă erau copii de liceu am mai fi înțeles. Îi vom desface contractul de muncă, indiferent ce spune procuratura”.

În 3 minute poți să vezi și: Dăncilă a dat liber la impozitarea pensiilor speciale

Un șofer român a scandalizat Ungaria! Care a fost motivul?

 Presa scrisă moare! O prestigioasă revistă de modă îşi încetează apariţia în print

Primăria orașului, dată în judecată de elevi!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0