fbpx

Aurel Gheorghiță:„Un medic celebru mi-a omorât tatăl!”

Constantin Gheorghiță a fost primar al comunei Podari pentru aproape 30 de ani. Acesta a murit pe 23 februarie, după o operație la inimă, făcută la Bucureşti.

Fiul primarului, Aurel Gheorghiță, susține că tatăl său nu avea probleme cardiace majore.

„Ultima dată când a fost şi-a făcut şi un set de analize, inclusiv la inima. I s-a spus că are un organism nu de aproape 70 de ani, ci de 50, că totul a ieşit bine, dar are o valvă a inimii cu probleme şi ar trebui să facă o intervenţie cardiacă minim invazivă. Tata a întrebat ce presupune asta şi i s-a explicat din punct de vedere medical cum se procedează. Doctorul i-a spus că riscul este de 1% şi l-a sfătuit să se opereze ca să nu apară complicaţii când înaintează în vârstă”, a povestit Aurel Gheorghiţă pentru Adevărul.ro .

Fiul a început să se îngrijoreze în timpul operaţiei care dura deja prea mult. „Mi-am dat seama că ceva este în neregulă pentru că nu mai ieşeau din sală. Opt ore a durat intervenţia. Mi-au spus că au fost nevoiţi să-l deschidă pe cord pentru că avea aorta calcificată”, îşi aminteşte acesta.

„Un medic celebru mi-a omorât tatăl. Eu nu spun ca nu a salvat multe vieţi, dar din cauza lui au murit şi oameni. A văzut nişte analize şi, gata, a hotărât sa-l opereze. Cine este de vină că nu a văzut că avea aorta calcificată? I-au făcut toate investigaţiile cardiace posibile. Aşa au spus. Tata a vrut sa meargă, zicea ca e curat. Dar, mi-am dat seama ca şi acolo actul medical lasă de dorit, este un hotel de lux unde ai condiţii bune dar poţi ieşi între patru scânduri”, a zis fiul primarului.

Aurel Gheorghiță susține ca nu a luat încă o decizie cu privire la masurile legale necesare, nu a hotărât dacă să dea sau nu în judecată medicul responsabil.

Intervenția a costat 40.000 de lei spune fiul edilului.

Primarul a fost înmormântat ieri, 26 februarie, în localitatea Podari.

Citeşte şi: Craiova ieftinește biletele doar la Peluza Nord!

Chichițele care-i închid lui Mititelu porțile pe Oblemenco!

Ghid turistic în universitate-noul job al studentului român

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0