fbpx

Ghicește preparatul și Papanu face cinste de 1 decembrie!

Restaurantul La Papanu te invită să petreci și să mănânci românește, duminică, de Ziua Națională a României! Intră în concurs, respectă regulile și anunță-ți prietenul unde mâncați de 1 decembrie!

De ziua Națională a României, La Papanu a pregătit un meniu special, iar tu își poți alege un prieten alături de care să servești unul dintre preparatele pregătite de restaurant.

Regulile concursului:

  1. Lasă un comentariu cu numele preparatului la articolul actual pe pagina de Facebook 3minute și etichetează amicul pe care îl inviți să servească masa La Papanu.
  2. Like paginii La Papanu.
  3. Distribuie postarea actuală.

Concursul se încheie sâmbătă, la ora 20:30. Concurentul ce va strânge cele mai multe like-uri la comentariu (preparat corect+etichetat prieten) va servi exact preparatul din fotografie, duminică, La Papanu. ATENȚIE! Se vor lua în considerare doar comentariile de pe pagina de Facebook 3minute.

Ghicește preparatul!

Restaurantul La Papanu este situat pe Strada A.I. Cuza nr. 4 C, Craiova, în spatele Hotelului Splendid 1900.

Weekend românesc La Papanu!

Sâmbătă, craiovenii sărbătoresc Sfântul Andrei cu preparate tradițional românești, La Papanu! Pe 1 decembrie, restaurantul continuă să-și răsfețe clienții cu aceleași preparate de excepție!

Dacă te cheamă Andrei sau Andreea, La Papanu ți-a pregătit câteva preparate tradițional românești pentru a-ți face ziua mai frumoasă. Duminică, Ziua Națională a României poate fi sărbătorită până seara, în centrul orașului, iar craiovenii se pot relaxa La Papanu. Organizatorii au pregătit un meniu special și pentru 1 decembrie.

Te așteptăm weekendul acesta sa petrecem românește cu bucate alese și muzica live! Sâmbăta 30 noiembrie sărbătorim împreuna Sfântul Andrei iar pe 1 Decembrie sărbătorim cu mâncăruri tradiționale Ziua națională a României. 🍷🍗🍮🍾Pentru info&rezervări : 0732116558”, au transmis organizatorii.

Restaurantul La Papanu este situat pe Strada A.I. Cuza nr. 4 C, Craiova, în spatele Hotelului Splendid 1900.

La Papanu, locul în care succesul coincide cu fiecare client mulțumit!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0