Giani Kirita: „Mergeam la Craiova, eram huiduiți”

Câine până la moarte, Giani Kirita a dezvălui cum se simțea atunci când era huiduit de un întreg stadion! Fostul fotbalist se bucură de forma slabă prin care trec adversarii oltenilor!

Giani Kirita și-a amintit cât de huiduiți erau dinamoviștii când jucau pe terenul Universității Craiova sau pe cel al Stelei. Dinamovistul spune că unul dintre momentele în care te simți fotbalist este atunci când întreg stadionul te huiduie.

Mergeam la Steaua, eram huiduiți. Mergeam la Craiova, eram huiduiți. Așa te simți fotbalist, când te huiduie tot stadionul”, a spus Kiriță la Digi Sport Matinal

Craiova vrea campionatul, iar una dintre principalele contracandidate la titlu nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă. Giani Kiriță se bucură atunci când vede FCSB dezorientată.

FCSB nu se regăsește. Nu e problema mea. Eu chiar mă bucur că nu se regăsește. Păcat, au un lot valoros. Este normal ca patronul să ceară maxim. Arată că joci de banii pe care i-a plătit pe tine. Nu te aștepta să te țină în brațe”, a spus dinamovistul la Digi Sport Matinal

În 3 minute poți să citești și:  Acka: „E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată!”

Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

 Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!


Noul şef al clubului îl linişteşte pe Mangia: “El ia deciziile tehnice!”

 „Cineva din club a trecut peste Devis Mangia”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *