21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Gică Craioveanu, votat cel mai bun atacant al Craiovei din ultimii 30 de ani!

Încă un nume important și-a făcut loc în cel mai bun prim 11 al Craiovei din ultimele 3 decenii: Gică Craioveanu!

Am ajuns aproape de final! Gică Craioveanu a fost ales de suporteri să fie unul dintre cei doi atacanți din cel mai bun prim 11 al Craiovei. În lupta pentru un loc de titular, „Grande” i-a avut adversari pe Jeremie NJock, Florin Costea și Elvir Koljic.

Craioveanu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai Universităţii la începutul anilor 90. La primul sezon în tricoul Ştiinţei, Gicanul a realizat eventul. Cât timp a jucat în alb-albastru, echipa nu a încheiat mai jos de locul patru, Craioveanu fiind de două ori golgheter al campionatului, în 1994 şi 1995. De la Craiova s-a transferat în Spania, jucând pe rând la formaţiile Real Sociedad, Villarreal şi Getafe, grupare care i-a înălţat o statuie în faţa propriului stadion.

Jeremie NJock 👍 Gica Craioveanu ❤ Florin Costea 😮 Elvir Koljic 😆

Cititorii 3 minute au șansa să-și aleagă echipa favorită, votând fotbaliștii preferați pentru fiecare post, de la portar, la atacanți. Votul va fi relizat la postarea publicată pe pagina de Facebook 3 minute și departajarea dintre jucători se va realiza prin reacții. Fiecare alb-albastru va avea o reacție reprezentativă, pe care fanii o vor putea folosi pentru a-l vota. Cele 4 reacții vor fi: Like, Ador, WoW și HaHA. Suporterii vor avea 48 de ore la dispoziție să decidă titularul fiecărui post, după care acesta va fi anunțat pe pagina de Facebook 3 minute. La finalul celor 11 runde de vot, după ce va fi stabilită cea mai bună echipa a Științei din ultimii 30 de ani, fanii vor avea ocazia să voteze și antrenorul preferat.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles