fbpx

Gică Craioveanu: „Sper ca Mangia să fie inspirat mâine seară”

Înaintea duelului din Europa League dintre Leipzig și U Craiova, Gică Craioveanu vrea ca alb-albaștrii să se întoarcă în Bănie cu speranțe pentru partida retur!

U Craiova joacă pe terenul celor de la RB Leipzig, iar nemții sunt marii favoriți ai acestei întâlniri. Oltenii nu se sperie așa de ușor, chiar dacă formația din Germania are un lot în valoare de 300 de milioane de euro.

Noi avem speranțe. Avem și meciul retur. Leipzig este o echipă foarte bună. Cred că au ceva probleme defensive, dar de la mijloc în sus sunt foarte rapizi. Am respect față de această echipă. Sper ca mister să fie inspirat mâine seară. Poate o să avem obținui la meciul retur. Leipzig este echipă mai bună. Nu există dubii. Mie îmi pare foarte rău că CFR Cluj a ieșit. Ei au fost eliminați de o echipă care nu le era superioară. Fotbalul nostru are nevoie de puncte în Europa. Trebuie să ne bucurăm de victoriile echipelor românești în Europa. Ar fi frumos pentru fotbalul nostru. Am putea să ieșim din acest con de umbră”, a pus Craioveanu la Digi Sport.

Milan a scăpat! Să scape și nemții?

În precedenta ediție de Europa League, Craiova a fost eliminată de AC Milan, dar oltenii au arătat în acea dublă că pot pune probleme oricărei formații, indiferent de numele acesteia. Acum, alb-albaștrii au ocazia să se întoarcă în țară pe jumătate eroi și să-și crească șansele unei calificări. Dacă Universitatea reușește un rezultat pozitiv, meciul retur se anunță unul infernal pentru Leipzig.

Sursă foto: digisport.ro

Citește și: RB Leipzig – U Craiova se vede și la TV!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0