12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Gică Hagi, după eșecul cu FCSB: „Am făcut ce trebuie”

Gigi Becali a câștigat un nou meci în fața lui Gică Hagi, care a fost destul de calm după duelul cu FCSB!

Deși Farul a fost învinsă de FCSB cu 1-0 chiar pe teren propriu, Gică Hagi a fost mulțumit de prestația elevilor săi. Antrenorul constănțenilor a vorbit despre șansele echipei sale în cupele europene. Bucureștenii s-au impus prin golul lui Șut, marcat în repriza secundă.

Gică Hagi, liniștit după eșecul cu FCSB

Gică Hagi a fost mulțumit de modul în care elevii lui au început partida cu FCSB. E sigur că păstrând actualul nivel de joc vor obține puncte importante în continuarea play-off-ului. Constănțenii vor juca etapa viitoare cu Sepsi.

În ceea ce privește cupele europene, Gică Hagi nu și-a pierdut speranța și consideră că, deși învinsă de FCSB, echipa joacă. Fostul internațional a amintit mentalitatea echipei pe care o conduce și a spus că vrea să abordeze fiecare meci la victorie.

Visează la cupele europene

„În prima repriză am jucat foarte bine. Am făcut ce trebuie, dar nu ne-am atins obiectivul, acela de a marca. Ei au fost periculoși la fazele fixe și au dat gol. Ăsta e fotbalul. E greu să accepți, dar asta e realitatea. Nimeni din vestiar nu cred că e fericit. Rămânem cu lucrurile bune și trebuie să eliminăm ce am făcut prost.

Suntem acolo, la cupele europene. Dacă putem să o facem, mergem la Sepsi să câștigăm, e bine. Abordăm fiecare meci la victorie. Asta e mentalitatea noastră. Să sperăm că vom regla lucrurile. Astăzi nu a vrut să intre. Dacă jucăm așa în continuare, vom câștiga.

Ne cunoaștem foarte bine. Doar micile detalii fac diferența. Nu te pot surprinde cu nimic. Avem atâtea lucruri din care să te informezi. Cunoaștem jucătorii, ne știm între noi. Important e să joci bine și să faci ambele faze.

Noi ne uităm doar la noi. Încercăm să ajungem cât mai sus. Ne dorim! Vom sta împreună în următoarele 4-5 zile”, a spus Gică Hagi la Prima Sport, potrivit gsp.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles