26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Gică Popescu îl vrea pe Ianis Hagi la Farul: „Ar fi senzațional”

Ianis Hagi speră să ajungă în Anglia sau Spania, iar Gică Popescu vorbește despre transferul mijlocașului în Liga 1!

Gică Popescu, liderul echipei câștigătoare Farul, a fost pus în fața unei întrebări imediat după succesul „marinarilor” împotriva lui HJK Helsinki. Acesta a fost interogat cu privire la starea lui Ianis Hagi. Fotbalistul se află într-o situație dificilă sub comanda lui Michael Beale la Rangers. „Baciul” a confirmat că gruparea din Dobrogea nu ar putea suporta din punct de vedere financiar o eventuală „revenire” a lui Hagi jr.

Există posibilitatea întoarcerii lui Ianis Hagi în România

A devenit tot mai evident că antrenorul scoțian nu mai poate colabora cu Ianis Hagi la stadionul „Ibrox”. Au început să apară diverse speculații cu privire la viitoarea destinație a fotbalistului internațional, acestea fiind discutate în spațiul public. Printre acestea se află și posibilitatea întoarcerii lui Ianis în România. Cu o scurtă „pauză” la echipa condusă de tatăl său, care i-ar putea oferi oportunitatea de a se reface după un an complicat prin care a trecut.

Ianis Hagi prinde transferul carierei!

Gică Popescu spune, însă, că ipoteza unei reveniri a lui Ianis la Constanța nu are cum să devină realitate: 

„Ar fi senzațional să ne permitem să aducem un jucător de talia lui Ianis, însă, din păcate, nu! Sunt convins că Ianis va reveni la cel mai înalt nivel, la o echipă foarte, foarte bună. Nivelul lui este unul extraordinar și sunt convins că lucrurile vor intra pe un făgaș normal cât mai repede.

„Eu sunt convins că va alege bine și îl vom vedea la forma cea mai bună cât de curând”

Din câte știu, sunt (n.r. – oferte pe adresa lui Ianis). Și nu sunt puține. Când ai de unde alege, este foarte greu. Eu sunt convins că va alege bine și îl vom vedea la forma cea mai bună cât de curând”, a spus Gică Popescu, conform PRO TV. 

Am văzut varianta cu Farul. Nu există așa ceva. Chiar am băut o cafea cu Hagi și nu s-a pus problema. Nu și-ar dori nici Ianis Hagi, nici Gică” – Ilie Dumitrescu.

Hagi jr. a fost anunțat de managerul Michael Beale că poate pleca în acest mercato, după ce nu a fost trecut pe lista pentru play-off-ul Ligii. Presa din Scoția dezvăluie unde ar putea ajunge românul: Lazio, Celta Vigo, Genk, Lecce, Galatasaray și Al-Ettifaq. 

Managerul echipei l-a scos din lista pentru play-off-ul Ligii

Nemulțumit cu actualul său statut de rezervă la Rangers, Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția în acest mercato, după ce managerul echipei l-a scos din lista pentru play-off-ul Ligii, cu PSV Eindhoven. Declarațiile „tricolorului”, prin care se plângea că nu a fost folosit decât 37 de minute în acest sezon, nu au avut efectul scontat, ba, din contră, îl împing către un transfer iminent. 

Presa din Glasgow oferă șase eventuale destinații dintre care Hagi junior ar avea de ales pentru a-și continua cariera: Lazio, Celta, Lecce, Genk, Galatasaray și Al-Ettifaq.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles