18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Gică Popescu pune la cale ceva senzațional: „Merită un astfel de eveniment”

Gică Popescu face un anunț important: „Pe 18 mai trebuie să fie o bucurie a oamenilor”

În prezent președinte la Farul, Gică Popescu a anunțat că meciul de retragere al „Generației de Aur” va avea loc pe 18 mai 2024, pe Arena Națională din București, și va fi disputat împotriva unei selecționate internaționale.

Meci de retragere desfășurat pe Arena Națională din Capitală

La data de 18 mai 2024, membrii „Generației de Aur” se vor confrunta cu o selecționată formată din stele ale fotbalului internațional într-un meci de retragere desfășurat pe Arena Națională din Capitală.

Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ionuţ Lupescu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuş și Florin Prunea sunt doar câțiva dintre marii fotbaliști care vor reveni să îmbrace tricoul echipei naționale a României. În tabăra adversă, printre alții, sunt așteptați jucători precum Luis Figo, Rivaldo și Hristo Stoichkov.

Gică Popescu: „Didi Prodan o să ne lipsească la acest meci”

„La 30 de ani de la Mondialul din ’94, Generaţia de Aur merită un astfel de eveniment. De fapt, publicul merită un astfel de eveniment, să se bucure împreună cu noi la ultima apariţie împreună. Pe 18 mai trebuie să fie o bucurie a oamenilor şi sunt convins că va fi o sărbătoare aşa cum acest grup de jucători merită. Pentru că acest grup denumit Generaţia de Aur a obţinut cele mai importante rezultate la echipa naţională. 

Gabi Tamaș, convins de Victor Pițurcă să renunțe la 2 milioane de euro cu un simplu telefon

Sperăm ca pe 18 mai să curgă şi lacrimi pentru că va fi pentru ultima dată când vom apărea împreună pe terenul de fotbal. Didi Prodan o să ne lipsească la acest meci (n.r. – Daniel Prodan, component al Generaţiei de Aur, decedat în 2016, la vârsta de 44 de ani). A fost unul de-ai noştri, el era mereu cu sufletul alături de naţională. Vom juca şi pentru el acel meci”, a spus Popescu, potrivit sport.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles