12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Gică Popescu și Marcel Ciolacu, plan pentru schimbarea sportului din România

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, întrevederi cu Gică Popescu: „Se află în topul priorităților mele”

Gică Popescu și Marcel Ciolacu, Prim-ministrul României, au purtat o discuție despre un proiect care urmează să transforme fundamental sportul românesc, o inițiativă pe care fostul fotbalist o consideră prioritară.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, întrevederi cu Gică Popescu

Fotbalul românesc se confruntă cu o perioadă mediocră, necesitând modificări semnificative pentru a progresa. Gică Popescu a dezvăluit un nou proiect pentru dezvoltarea sectorului de copii și juniori, în speranța de a obține rezultate promițătoare în viitor. În ciuda conflictului deschis cu FRF, fostul fotbalist legendă se dedică fotbalului și acționează independent de sprijinul federației.

5 jucători pleacă de la FCSB!

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut întrevederi cu Gică Popescu, ilustrul fotbalist renumit pentru performanțele sale pe teren, dar și pentru implicarea sa în sectorul academiilor de fotbal. Tema centrală a discuției a fost finanțarea de la stat a academiilor de fotbal sau a cluburilor sportive, indiferent dacă acestea sunt deținute de stat sau sunt entități private.

Gică Popescu a făcut cunoscută discuția și proiectul său ambițios viitor pe platformele de socializare, prin intermediul unui comunicat oficial. Acesta a fost însoțit de o fotografie ce îi prezenta pe cei doi în timpul întâlnirii desfășurate la sediul Guvernului României.

„Se află în topul priorităților mele în calitate de consilier pe probleme de sport”

„Finanțarea academiilor și cluburilor de fotbal, dar și a sportului, în general, se află în topul priorităților mele în calitate de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului.

Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalități și reglementări cu privire la finanțarea sportului, pentru că mai multe cluburi să poată primi sprijin financiar în viitorul apropiat.

Mă bucur că, după un proiect grandios precum Campionatul European desfășurat la București, ne aflăm în fața unui nou proiect extrem de important pentru viitorul sportului din România.“, a spus fostul mare internațional pe pagină sa de Facebook.

Împreună cu „Regele“, fostul căpitan al Barcelonei, desfășoară un proiect model pentru fotbalul românesc

Fostul mare internațional este cunoscut și pentru rezultatele avute în academia sa, care-i poartă numele. Academia acestuia este o pepinieră pentru marile cluburi autohtone, care-au mai apelat la juniorii lui Gică Popescu.

De asemenea, Gică Popescu face parte din proiectul Academia Gheorghe Hagi, care a lansat de-a lungul timpului nume mari. Împreună cu „Regele“, fostul căpitan al Barcelonei, desfășoară un proiect model pentru fotbalul românesc, care generează rezultate.

Copiii formați în academia constănțeană au doborât un record, fiind pepiniera cu cei mai mulți fotbaliști lansați către națională. Clubul condus de Gheorghe Hagi și Popescu a oferit 34 de jucători pentru naționale, peste diaspora românească din italia.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles