7.3 C
Craiova
vineri, martie 1, 2024

Gigi Becali cumpără marca Steaua: „O iau cu 100 de milioane de euro”

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, pune pe masă 100 de milioane de euro pentru marca Steaua!

Gigi Becali intenționează să achiziționeze echipa Steaua! Latifundiarul din Pipera se confruntă de ani buni cu Clubul Sportiv al Armatei în diverse procese, însă este pregătit să facă o investiție considerabilă pentru a obține definitiv drepturile asupra mărcii Steaua, conform fanatik.ro.

După ce Virgil Boglea, avocatul care a reprezentat interesele FCSB în disputa cu CSA, a sugerat că își reevaluează strategia în urma înfrângerilor repetate în fața lui Florin Talpan, Gigi Becali a reacționat și a dezvăluit că este interesat de achiziționarea mărcii Steaua, însă numai sub anumite condiții.

Gigi Becali cumpără marca Steaua

(n.r. – se mai face ceva cu CSA sau s-a cam terminat?) Ce să se facă? Noi vom câștiga procesele și apoi nu au ce să facă. Sau e posibil să vină unul la putere să zică ‘Ce e circăraia asta? Terminați odată! Pentru ce cheltuiți bani?’

Stați să vedem curtea de conturi că nu știm ce s-a întâmplat acolo, cică 100 de milioane pagubă. Așa a fost raportul. Am auzit la TV. 100 de milioane pagubă a găsit Corpul de Control. Pentru ce circăraia asta? Facem România mare sau ne batjocorim de ea?

Și dacă nu aș câștiga-o eu. Ce spuneți voi de marca aia? Că face bani, d-aia o țineți și d-aia faceți fotbal cu ea, aia e motivarea. Când Cuc a zis ‘Care e oportunitatea de aveți procesul ăsta?’

Și au zis că marca costă mulți bani. Și vine un ministru. ‘Bine, mă, voi vă jucați cu Becali?’ Că numai pe hotărâre de Guvern se poate acolo. Acolo nu poți să vinzi marca aia că vor ei la un investitior.

„O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema?”

Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație. Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani. Pentru ce să cheltuim bani, când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul.

(n.r. – Vă duceți, o cumpărați și s-a terminat povestea) O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș.

Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult.

N-a fost mare Maxima Craiova? A fost evaluată în instanță cu doar 7000 de euro. Scoate-o la vânzare! Valorează mult? La vânzare! Și atunci vedem cât costă și atunci o iau și termină bâlciul. Asta e împăcarea. Dar la licitație. Nu ‘Dă Becali milioane!’. La licitație, să vedem cât costă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles