Gigi Becali, dispus să achite clauza! Baluta: „Sunt deja de 4 ani la echipa asta”

După evoluția dezarmantă a FCSB în târgul Mediașului, Gigi Becali a intrat în direct și s-a arătat dispus că plătească clauza de reziliere a căpitanului Universității Craiova, Alexandru Baluta.

 

După ce toată iarna s-a cramponat de 500.000 de euro, Gigi Becali s-a arătat ieri dispus să achite toți banii pentru Alexandru Baluta, doar să-l vadă în tricoul FCSB. Patronul din Pipera apreciază că venirea craioveanului ar schimba la față jocul echipei sale.

 

În direct la Digi Sport, Becali a spus: Am o mutare pe care o pot face, chiar dacă ei zic că nu pot. Dar trebuie să plătesc 3 milioane. Dacă văd că nu jucăm nimic, ce să fac? Mă gândesc, nu ştiu, vom vedea”.

 

Baluta vrea să plece, dar nu la FCSB

 

La începutul săptămânii, la emisiunea Divizia Locală Craiova, Alexandru Băluță a admis că dorește să părăsească gruparea olteană. El spune că nu ar pleca la FCSB, ci în străinătate: „Am primit foarte multe mesaje: să nu plec la FCSB. Au fost mesaje care m-au mișcat. Mi-au spus să nu mă duc după bani, că sunt inima echipei. Pentru suporteri e ușor să vorbească, pentru mine ca jucător e mult mai greu să iau o decizie pentru că e viitorul meu în joc. Am 4 ani de când sunt la această echipă, chiar dacă am explodat în ultimii doi ani. Asta nu înseamnă că trebuie să rămân în continuare, îmi doresc să plec. Asta nu înseamnă că trebuia să accept să merg la Steaua, nu cred că ar fi fost un pas înainte, chiar dacă ei evoluează an de an în Europa și se bat la campionat. Însă în România nu cred că aș putea să mai cresc, doar într-un campionat extern aș putea progresa”.

 

Suporterii și apartenența la regiune sunt principalele argumente care l-ar determina pe jucător să rămână, cel puțin până în vară. Însă oferta salarială de la FCSB ar putea cântări decisiv. Perioada de mercato se încheie la data de 19 februarie.

“Dacă infernul ar avea un nume, cu siguranță ar purta numele sălii din Craiova”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *