23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Gigi Becali face anunțul momentului: „CSA nu o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal”

Încă o lovitură pentru CSA Steaua. Nu doar că nu au încă drept de promovare, dar Gigi Becali vrea să le ia tot rivalilor din Ghencea!

Gigi Becali părea că s-a liniștit și că nu vrea să mai intre într-un conflict cu CSA Steaua. Totuși, ultimele evenimente l-au făcut pe omul de afaceri să ia atitudine. Acesta nu doar că vrea să reia lupta pentru palmares și denumire, dar nici nu vrea mai vadă marca „Steaua” folosită de echipa susținută de Florin Talpan.

Gigi Becali face anunțul momentului legat de CSA Steaua

O să vedeți cât de curând că CSA nu o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Ei au înregistrat cu rea credință. A descoperit avocatul un act și trebuie să îl ceară instanța. După ce îl validează instanța putem să facem revizuire.  Ei atunci au vrut să înregistreze marca, dar le-au respins-o pentru că li s-a zis că se creează confuzie cu noi, cu Steaua de atunci. Au făcut recurs și s-a anulat. 

După au revenit, așa ceva nu s-a văzut la OSIM. Nu, e hotărâre! Atunci ei au venit și au spus că ei nu fac fotbal, fac alte sporturi. Talpan a semnat. Apoi vine tot Talpan și face fotbal, înșelăciune.  Cât de curând se va vedea și se va anula marca. Se va vedea că ei au făcut-o cu rea credință. Acum nici nu mai promovează pe merit sportiv, ai văzut? Nici în play-off nici nu intră, vai de capul lor. Așa face Domnul la mizerii”, a declarat Gigi Becali, conform DigiSport.

FCSB e favorită la titlu

FCSB este pe primul loc în Liga 1. Este echipa cea mai puternică, până în acest moment. Cu un lot extrem de valoros, cu un patron foarte puternic din punct de vedere financiar și cu un număr mare de suporteri, trupa lui Becali pare imposibil de oprit în lupta pentru titlu. De partea cealaltă, CSA Steaua încă se zbate în Liga 2. Formația iubită de Talpan nu are încă drept de promovare și continuă să fie șicanată de rivalii din oraș.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles