-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Care a fost legătura dintre Gigi Becali și Nuțu Cămătaru: „Mi-e și rușine să comentez”

Acuzații dure pentru patronul de la FCSB! Trei fotbaliști s-ar fi aflat la un moment dat sub proprietetea interlopului, cedați de către Becali

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, se pare că ar fi avut legături destul de strânse cu Nuțu Cămătaru, însă neagă absolut totul. Acesta i-ar fi cerut interlopului să îl bată pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului. Patronul susține că singura legătură pe care a avut-o cu liderul Clanului Cămătarilor este faptul că obișnuia să împrumute de la acesta bani pentru a juca la cazinou.

În cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri”, patronul FCSB este menționat de mai multe ori. Într-un pasaj, Nuțu Cămătaru, pe numele lui real Ion Balint, povestește cum Gigi Becali i-ar fi solicitat ajutorul pentru a se răzbuna pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului.

Potrivit Pro X, citat de gsp.ro, Gigi Becali a spus că: „Ce relație am avut eu cu Nuțu Cămătaru este că atunci când mai eram pe la cazinou îi ceream 100-200.000 de euro, iar a doua zi îi dădeam banii. Atât! Niciodată în viața mea nu am spus eu ca cineva să bată pe altcineva. Dacă a vrut cineva să facă asta, eu l-am oprit! Eu habar n-am de episodul ăsta, mi-e și rușine să comentez lucrurile astea”.

„La un moment dat s-a luat cu (Gigi) Corsicanu. Acela mereu îl lua la telefon și îl înjura numai de fetele lui. Și băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot. L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de păia și când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile. Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe acela al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat”, scrie într-un pasaj din cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri”.

Gigi Becali a fost întrebat și despre declarațiile lui Florentin Dumitru, fostul jucător al FCSB-ului, din urmă cu 2 ani. Acesta spusese că el, Rădoi și Marian Aliuță s-au aflat la un moment dat sub proprietetea lui Nuțu Cămătaru, cedați de către Gigi Becali. „Cine ți-a zis așa ceva? Doamne, miluiește! Astea sunt niște minciuni!”, a reacționat finanțatorul FCSB, potrivit sursei citate.

Accident după Craiova-FCSB. Luțu era la volan și Becali în mașină!

Gigi Becali: „Craiova era la ultima șansă, era meciul anului pentru ei”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles