12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Gigi Becali pune presiune pe olteni: „O să vorbim cu Ivaylo Petev”

Ivaylo Petev face o treabă din ce în ce mai bună la Universitatea Craiova, iar Gigi Becali pregătește o adevărată lovitură!

Gigi Becali e pe primul loc în Liga 1, în timp ce echipa antrenată de Ivaylo Petev, Universitatea Craiova, vine tare din spate. Oltenii au un start de play-off foarte bun și se apropie periculos de bucureșteni, pe care îi întâlnesc, în următoarea etapă. Cum s-a întâmplat și în alte dăți, derby-ul a început cu câteva zile înainte, la nivel declarativ.

Gigi Becali pune presiune pe olteni lui Ivaylo Petev

Gigi Becali pregătește o adevărată lovitură. El e gata să îl contacteze pe Ivaylo Petev, înainte de meciul FCSB – Universitatea Craiova. Patronul formației din Capitală vrea să îi dea echipa de start a roș-albaștrilor antrenorului formației din Bănie. În acest fel, omul de afaceri pune o presiune în plus pe adversari și le demonstrează că nu îi e frică de ei.

Îl vom anunţa înainte cu 2 zile (n.r. pe Mihai Rotaru, în privința echipei de start), îl voi suna şi îi voi spune echipa. Ca să nu fie desconsiderare, o să vorbim cu antrenorul (n.r. Ivaylo Petev), o să-i dăm prin intermediar. Ca să nu fie cumva şi de ce ai luat legătura cu echipa adversă. Nu ai voie să îl suni pe Rotaru. E desconsiderarea competiţiei”, a spus Gigi Becali, la Fanatik

Oltenii vin tare din spate

FCSB se află pe primul loc al clasamentului SuperLigii, cu 38 de puncte, în timp ce oltenii ocupă poziția secundă a ierarhiei, cu 31 de puncte. Partida dintre cele două formații este programată pe 7 aprilie (duminică), de la 20:30. Va fi un duel extrem de tensionat, atât pe teren, cât și în tribune, pentru că și miza este una foarte mare.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles