1.2 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

Gigi Becali, reacție după declarațiile lui Viorel Păunescu: „E batrân, nu mai știe nici el ce zice”

Declarațiile lui Păunescu l-a înfuriat pe Gigi Becali, care a anunțat că va pune la dispoziția presei toate actele

Astăzi, Viorel Păunescu, persoana care se afla în fruntea AFC Steaua în momentul în care clubul a fost preluat de Gigi Becali, a afirmat că el nu a avut niciodată control asupra Stelei, concluzionând că „FCSB își urmează propriul drum”.

Afirmatia lui Păunescu a stârnit furia lui Gigi Becali

Afirmatia lui Păunescu a stârnit furia lui Gigi Becali, care a amenințat că va furniza presei documentele care atestă că Viorel Păunescu deținea o cotă de 33% din AFC Steaua.

Cu toate că Păunescu afirmă că nu a avut nicio implicare în transferul Stelei către Gigi Becali, proprietarul FCSB insistă că această tranzacție nu ar fi fost posibilă fără semnătura președintelui AFC.

„Trebuia să îl întrebi în felul următor: ‘când i-ai luat milioane lui Becali, că tu erai președinte, și îi luai milioanele…’. Și o să vin cu niște acte în care să se vadă că avea 33% din societate.

Florin Talpan: „Susțin public că FCSB trebuie retrogradată în liga a 5-a”

(n.r. – Păunescu a spus că nu a fost implicat la preluare, e adevărat?) Păi, se putea prelua dacă nu semna el trei ani de zile acte și nu semna că se transformă în societate pe acțiuni? Are trei ani de semnături, de Adunări Generale, era președinte, semna el. Pentru ce ai luat bani atunci? Pentru ce a luat când era președinte, semna că se face societate pe acțiuni?

„Becali dă un milion de euro, de care va primi acțiuni”

Cum îi lua, cadou de la mine sau…? Pentru ce a luat 9.300.000 de dolari!? Ca să ce? El, săracul, ce să îi faci? E batrân, asta e, nu mai știe nici el ce zice. Da, tată, eu o să vin la televiziune cu toate actele de la început, de când am dat primul ban, până la ultimul, ca să vă arăt, să știe toată lumea și am terminat bâlciul odată.

Pentru a vedea cum Păunescu semna și generalii (n.r. – spuneau) că <<Becali dă un milion de euro, de care va primi acțiuni, Becali dă 500.000, de care va primi acțiuni, Becali dă cutare împrumut, se va transforma în societate pe acțiuni Steaua și va primi acțiuni la societatea Steaua>>”, a spus Gigi Becali, potrivit iAMSport.

În urma deciziei luate în urmă cu o săptămână, lui CSA Steaua îi revine, în consecință, palmaresul din 1947-1998, incluzând Cupa Campionilor Europeni din 1986 și toate celelalte trofee cucerite în perioada respectivă, în timp ce FCSB-ului îi revine perioada 2003-2017. De asemenea, perioada 1998-2003 i-a fost atribuită celor de la AFC Steaua.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles