10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Giovanni Costantino, după meciul cu Farul: „Demitere? Îl subapreciați pe patron”!

FCU Craiova a pierdut cu și cu Farul, iar Giovanni Costantino își vede liniștit de drum!

Giovanni Costantino n-are de gând să plece chiar și învins de Farul. Oltenii au pierdut aseară în fața trupei lui Hagi, la limită, cu 1-0. Golul a fost marcat după o acțiune la capătul căreia Ronaldo Deaconu a trimis un șut care l-a păcălit pe portarul oltenilor.

Giovanni Costantino rămâne și după eșecul cu Farul

Cea mai controversată fază a meciului a venit în minutul 77, când Gabriel Compagnucci a lovit mingea în careul advers, apoi a fost lovit în gheată de Damien Dussaut. Contactul s-a observat pe reluări, dar brigada de arbitri a lăsat jocul să continue.

Decizia l-a enervat pe Giovanni Costantino (39 ani), antrenorul oltenilor, care este de părere că echipa sa ar fi trebuit să obțină lovitură de la 11 metri.

A fost lovitură de la 11 metrii

”A fost echilibrată prima repriză, deși au avut mai multe ocazii. S-a terminat 0-1, dar nu cred că scorul arată performanța echipei. Primul șut pe poartă a fost după 80 de minute, așa este. Am ajuns până la 20 de metri de poartă, dar nu am șutat. Le-am dat spații mari. Dacă defensivă nu funcționează bine, putem primi 5-6 goluri.

În seara asta nu au funcționat multe lucruri. A fost penalty, dar arbitrul nu a văzut. Aștept să văd un penalty pentru că nu am primit. Chițu și Baeten vor lipsi etapa următoare. Trebuie să fim mai eficienți. Noi trebuie să punem presiune asupra adversarului. Demitere? Îl subapreciați pe patron. Este o persoană inteligentă.”, a declarat Giovanni Costantino, conform digisport.

Arbitrul a trecut cu vederea

Daniel Stanciu s-a arătat surprins că arbitrul central Andrei Moroiță nici nu a fost chemat să revadă faza la monitorul VAR și a transmis că trebuia acordată lovitură de la 11 metri.

Nu înțeleg de ce nu a intervenit VAR-ul, să-l cheme. Ai controlat-o, dar aici se vede clar că cel care lovește mingea e jucătorul de la Craiova. Dacă vedeai faza asta, dădeai penalty din prima. E o greșeală foarte mare a arbitrului din VAR”, a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport Special.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles