-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Noul șef PNL Craiova: „Dacă mă cheamă pe mine PSD, atunci mă mai gândesc”

Consiliera locală PNL care i-a făcut cel mai dulce cadou Olguței Vasilescu cu trei săptămâni în urmă a venit cu o propunere populistă.

Peneliștii craioveni, în frunte cu proaspătul președinte ales Nicolae Giugea, au susținut o conferință de presă pentru a prezenta ce au de gând să facă. Șeful PNL Craiova a citit de pe o foaie cronologia acțiunilor întreprinse în ultima vreme pentru reabilitatea Colegiului Carol, subiect electoral din 2008 încoace, care și acum e la stadiu de avize, pentru că reabilitatea propriu-zisă se pare că e departe de a demara.

Penelistul Giugea îl apreciază pe pesedistul Grindeanu!

La întrebările punctuale ale ziariștilor prezenți, legate de acțiunile ce urmează să se facă în privința vechiului Bălcescu, ori dacă există contestații la drumul Craiova – Lugoj, Giugea, probabil stăpânind vag problemele, a vorbit pe lângă subiecte. Am reținut doar că-l apreciază pe ministrul PSD al transporturilor Sorin Grindeanu și că i-a pocit numele lui Cătălin Drulă, într-o încercare de glumă, scuzându-se apoi de trei ori.

Șeful PNL Craiova, Nicolae Giugea, înconjurat de 3 consilieri: „Sunt singurii care n-au trecut la PSD?”

Răspunsurile pe lângă subiect ale președintelui PNL Craiova i-au determinat pe ziariști să pună întrebări pentru „destinderea atmosferei”, cum ar fi „Credeți că în 50 de-ani de acum înainte PNL poate câștiga Primăria Craiova?” sau „Cei trei consilieri prezenți sunt singurii care n-au migrat încă la PSD?” Giugea a răspuns pe un ton sobru: „Ați auzit că ar avea PSD-ul porțile deschise. Dacă mă cheamă pe mine la PSD, atunci mă mai mai gândesc, să vină aici să spună. Să vină să îmi spună mie”.

Întrebarea cu consilierii peneliști migratori a venit în contextul în care Dan Diaconu (actual prefect de Dolj, instalat de guvernul liberal Ciucă), Răzvan Diaconu (viceprimar Craiova) și Daniel Stoian au votat pro-PSD sau au beneficiat de susținerea partidului cu care PNL este în alianță la nivel central și în opoziție la nivel local.

Adriana Ungureanu vrea gratuitate pe autobuze pentru studenții din online!

Consiliera locală Adriana Ungureanu, aka Vivien, a venit și ea cu un set de propuneri pentru administrația craioveană. Am remarcat-o doar pe prima, în rest fiind vorba de niște străzi pentru fluidizarea circulației, subiect la ordinea zilei de ani și fără vreo finalitate concretă. Așadar, prima propunere a consilierei PNL nu a avut nimic de-a face cu liberalismul, fiind mai degrabă de sorginte socialist-populistă. Femeia a cerut transport gratuit în oraș pentru studenți! Ciudat este momentul ales, la care ea însăși a făcut referire: acum, când facultățile sunt în online. Argumentul este la fel de simpatic: că au rugat-o cei de la organizația de tineret a partidului liberal.

Vreau să vă aduc aminte că, propunem acum, pentru regia de transport, gratuitate pentru studenți și pentru cei de la master. Pe lângă că a fost o doleanță a tinerilor noștri liberali, o mare parte din studenți ne-au rugat să li se asigure și lor gratuitate pentru a putea veni mai ușor la facultate, mai ales că a revenit prezența la facultate, chiar dacă s-a revenit la online”, a spus Adriana Ungureanu.

cutremur turcia
Cutremur puternic de 7.8 grade, în centrul Turciei! Peste 1.500 de persoane au murit

VIDEO! Frank Hoogerbeets, savant olandez, a prezis cutremurul la data de 3 februarie Un cutremur puternic de 7.8 grade a Read more

Oltenia este pe primul loc la consumul mediu de alcool

Cu cât a crescut consumul de bere fără alcool Oltenia ocupă locul întâi, pe țară, la consumul mediu de băuturi Read more

Consiliera locală PNL Adriana Ungureanu s-a remarcat și prin faptul că i-a făcut „cel mai dulce cadou” primarului PSD Olguța Vasilescu, de ziua ei.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles