fbpx

Glorie a Craiovei, depistată cu COVID19. Ce se întâmplă cu meciul!

În prezent se desfăşoară o anchetă epidemiologică în cadrul clubului!

Liga 1 nu scapă de coronavirus. Se pare că nu mai puțin de 6 persoane de la Chindia Târgoviște au fost depistate pozitiv în urma testului COVID-19.  Potrivit gsp.ro, printre cei infectați este și Emil Săndoi, antrenorul echipei. Alți doi membri ai staff-ului, cât și 3 fotbaliști sunt cei ce completează restul de cazuri.

În acest moment, se desfăşoară o anchetă epidemiologică. Am efectuat mai multe teste pentru coronavirus în luna august. Primele cazuri au apărut în data de 19 august, apoi, peste şapte zile, au fost testate pozitiv alte şase persoane din cadrul clubului. Pe 28 august, am efectuat alte teste, iar toată lumea a primit un răspuns negativ. Ținem legătura în permanenţă cu oficialii LPF şi cu DSP, iar meciul cu Dinamo nu este în pericol. La această partidă, pe banca tehnică va sta antrenorul secund al echipei”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, potrivit Telekom Sport.

Și în Liga 2 sunt probleme cu virusul. Runda inaugurală, U Craiova 1948 – Ripensia Timișoara, programată sâmbătă, ora 15:30, a fost amânată. Decizia a fost luată de Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal după ce la clubul U Craiova 1948 au fost depistate 6 cazuri de COVID-19. Clubul craiovean nu a putut îndeplini condițiile conform “Principiilor de desfășurare a competițiilor în contextul pandemiei” aprobate de Comitetul Executiv al FRF în data de 18 august. Astfel, meciul va fi reprogramat o singură dată, în prima dată disponibilă, dar nu mai devreme de 7 zile.

În situația în care la finalul primei faze a campionatului (sezonul regular pentru Liga 2), vor exista partide restante și nu va mai fi nicio dată disponibilă, cluburile din cauza cărora nu s-au putut disputa jocurile restante vor pierde meciurile respective cu 0-3”, comunică Federația.

foto: ProSport


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0