fbpx

Harlem Gnohere, variantă de lux pentru FCU Craiova!

Alb-albaștrii au posibilitatea să transfere unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1!

Harlem Gnohere și-a reziliat contractul cu FCSB. Anunțul a fost făcut chiar de Gigi Becali: „Da, a semnat acum două ore. Mie îmi convine că a plecat Gnohere. Mă bazez pe Adi Petre, pe Coman, am atacanți! Plus că el a întârziat la reunire, avea kilograme în plus, mai dura până devenea apt de joc”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Patronul bucureștenilor a încercat până în ultima clipă să îl vândă pe atacant sau măcar să facă un schimb. Totuși, se pare că fotbalistul și clubul din Capitală au ajuns la un acord pentru încheierea socotelilor pe cale amiabilă: „FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului. Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 115 partide oficiale în toate competițiile, reușind să înscrie de 51 de ori și să ofere 6 pase de gol. FCSB îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!”, a fost mesajul postat de FCSB pe site-ul oficial.

La scurt timp după despărțirea de FCSB, Gnohere a postat pe Instagram un mesaj în care prezintă o variantă surpriză. Jucătorul este dispus să evolueze la CSA Steaua, formație ce este aproape promovată în Liga a treia: „Să vin la Dinamo? Nu, nu pot. Vin la CSA Steaua!”, a spus Gnohere, pe Instagram.

Astfel, „Bizonul” dă de înțeles că nu se sfiește să evolueze într-o divizie inferioară. Totuși salariul atacantului nu ar fi unul mic, dar acesta poate fi o variantă de lux pentru formațiile ce în sezonul viitor vor vrea să atace promovarea în prima ligă. FCU Craiova și-a manifestat dorința de a face performanță în ediția viitoare de campionat, iar oltenii susțin că Adrian Mititelu este destul de potent financiar pentru a duce echipa în primul eșalon.

Liga 2 este destul de puternică, ținând cont că și în sezonul viitor vor activa echipe de tradiție, iar pentru a promova, fiecare are nevoie de jucători experimentați. Gnohere este liber de contract, iar Adrian Mititelu se poate orienta către o lovitură de proporții ce i-ar mări șansele să devină un pericol mult mai mare pentru adversarii din B.

Și Mihai Rotaru este în căutarea unui atacant ce-i poate face concurență lui Elvir Koljic, dar echipa favorită să facă rost de semnătura lui Harlem este Poli Iași. Acest lucru i se datorează lui Mircea Rednic, antrenorul ce i-a deschis porțile atacantului în Liga 1.

Gnohere a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, după despărțirea de Dinamo. 115 partide oficiale a strâns francezul în tricoul vicecampioanei, pentru care a marcat 51 de goluri și a pasat decisiv în șase rânduri.

În 3 minute poți să vezi și: Giovanni Becali: „Am fost întrebat de Mihăilă”

Selly putea fi următorul fotbalist vândut pe bani mulți de Craiova!

U Craiova, gata să transfere un mijlocaș de națională!

Afacerea anului între Rotaru și Becali: Fortes, la schimb cu Gnohere!

Mihai Rotaru își lasă clubul pe mâna suporterilor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0