-3.6 C
Craiova
miercuri, februarie 8, 2023

Gratis la muzeu pentru cei care au nume de animale!

Te cheamă Lupu, Mistrețu sau Rățoi, nu scoți niciun ban din buzunar!

Toți vizitatorii care poartă numele unui animal vor avea intrare gratuită marți, 4 octombrie, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. „Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor!„, au scris reprezentanții muzeului pe pagina de Facebook.

„Toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit”

Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!  Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!

Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor.„, se mai arată în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles