14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Greșelile femeilor într-o relație. Greșeala e că ele nu greșesc.

Pentru că sunt o feministă convinsă pot spune că femeile nu gresesc niciodată. Însă nu-i adevărat. Mai fac mici greseli.

 

Ele fac greseli în mare parte în relația de cuplu. Pentru că sunt niște mici narcisiste au impresia că tot ce fac e bine și că partenerul trebuie să facă la fel ca ele. Că dacă nu… scandal! Dacă nu le convine nimic sau strâmbă din nas că aia nu-i bine, că nu-i la locul ei, că trebuie totul să iasă perfect, e grav. Dacă ai spus ceva greșit sau dacă ai mințit-o cu ceva, e și mai grav. Știu ce spun (nu pentru că eu aș face la fel).

 

Dar pe lângă asta, bărbații trebuie să recunoască că femeile sunt mai puternice (emoțional), că sunt mult mai mature și gândesc înainte să spună ceva. Se implică în orice le stârnește interesul, asta în afară de spălatul vaselor sau dusul gunoiului. O femeie poate face multe în același timp. Poate fi o napoleoană, adică poate ignora și uita în secunda 2 tot ce-i spune iubitul. Nu pentru că nu ar fi interesant ce spune el, dar e mai ok să nu-i acorzi prea multă atenție că se învață prost. Femeile stau foarte bine cu memoria, și nu pentru că iau memoplus. Își aduc aminte ce-ai zis acum 2 ore și 45 de minute sau acum 5 luni, în ziua de marți, exact la ora 15 00. De altfel, nu uită nici cum o chema pe tipa aia cu care ai vorbit tu acum 5 ani, când nu erați împreună, când nici nu știați unul de existența celuilalt. Femeia iartă multe, dar nu uită.

 

Cele mai frecvente greseli ale femeilor într-o relație de cuplu

 

Vorba multă, sărăcie. Femeilor le place să vorbească …și încă cum. Despre orice subiect, nu contează, ele sunt mereu pe temă. Despre fotbal, chiar dacă n-au idee, despre jocul ăla când arunci bila aia să lovești popicele (bowling, parcă), despre prietenul tău Nicu, și de ce a înselat-o el pe nevastă-sa.

 

Femeilor le place să-ți reproșeze lucruri, chiar dacă nu le-ai făcut. Le place să-și aducă aminte chestii cu care ar putea să te atace, să pice ele victime, ca într-un final să-i cumperi tu parfumul ăla pe care ți l-a arătat ea săptămâna trecută. Apropo, să n-o întrebi ce parfum, fă un efort și amintește-ți cum se numea. Dacă nu reușești, ești un iubit fals care nu-i atent niciodată la ce spune ea.

 

Femeia greșeste mult pentru c-o ia gura pe dinainte. Adică se grăbește să tragă concluzii. Crede tot ce aude fără să vadă. Că de’, dacă prietena aia a ei i-a spus că te-a văzut când te uitai după o blondă. Și știi care ar fi cireașa de pe tort? Să găsească un fir de păr blond pe bancheta din spate. Ține-te bine atunci!

 

Cred că greșeala cea mai mare pe care o poate face femeia este să se îndrăgostească. De persoana nepotrivită. De cineva care să nu-i împărtășească sentimentele. Femeia pune suflet. Femeia iubește sincer, ea face echilibrul într-o relație. Bărbații de succes au mereu pe cineva care-i împinge de la spate. O femeie.

Tu decizi! Voteaza care e cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles