23.3 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Greșelile bărbaților într-o relație de cuplu. Nici google nu le știe!

- Advertisement -

Orice relație nu reprezintă altceva decât o negociere a raportului de forțe, stabilirea influenței. Greselile barbatilor izvorăsc din tabuurile sociale.

 

Pe femei, nimeni nu le-a înțeles niciodată, dar bărbații sunt și ei la fel de complicați. Dar nu din această încâlceală a minții lor rezultă greselile barbatilor. În relațiile de cuplu atât femeile, cât și bărbații greșesc în multe privințe. Cea mai gravă greșeală pe care o fac bărbații este că își înșală partenerele de viață.

 

Barbatii greșesc adesea într-o relație înșelând. Știți vorba aia: “Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, dar bărbații nu se opresc doar la o privire, ci aleg să înceapă și o discuție, care mai târziu se transformă în ore lipsite de acasă și ruj pe cămașă. Uneori din greșeală, înșelatul ajunge să devină o alegere, o alegere pe care mai târziu o regretă, dar din cauza căreia ajung să o piardă pe femeia care a fost lângă ei.

 

Printre greselile barbatilor:  uită cât le-a luat să o cucerească pe femeia de lângă ei și că ar putea să o piardă într-o zi pentru că sunt nepăsători

 

Uneori bărbații nu realizează că femeia de lângă ei merită mai mult decât ei sunt dispuși să îi ofere. Uită cât le-a luat să o cucerească pe cea care le-a fost mereu alaturi și că ar putea să o piardă într-o zi pentru că sunt nepăsători. Uită să mai vină cu o floare, uită să o invite la film, uită să îi vorbească gingaș, ajung să trăiască în monotonie, sunt obosiți de ieșirile în oraș, nu mai ascultă ce are de spus cea de lângă ei și sunt indiferenti.

 

Bărbatul își limitează femeia, îi cere să renunțe la ea, pentru el

 

Cea mai mare greșeală a bărbatului este atunci când încearcă să limiteze femeia în a se dezvolta, cand nu o susține în planurile ei, fiindu-i teamă de forțele ei, simțindu-se complexat dacă ea la un moment dat va reuși mai mult decât el. Bărbatul vrea să fie susținut de femeie în ceea ce își propune să facă, dar atunci când femeia are nevoie de susținerea lui, acesta nu i-o oferă și de multe ori găsește motive prin care să încerce să o facă să renunte.

Femeia are nevoie în permanentă să se simtă ocrotită, susținută, să simtă că bărbatul ei o va proteja. Nu investiția materială contează, ci cea emoțională, să simtă că  o pricepi suficient de mult că să îi accepți aceste nevoi atât de ușor de satisfăcut. Bărbații înțeleg greu acest lucru, sau nu îl înțeleg niciodată și astfel rănesc emoțional femeile care le sunt alături.

Nu rata! Nu o lăsa să-ți facă selfie! Îți va fura FaceID și va intra în telefonul tău!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles