fbpx
5.5 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

De ce a închis „Grinch” târgul de Crăciun din Craiova!

Cu ochii pe Covid, organizatorii au scăpat două mici detalii!

Târgul de Crăciun din Craiova a fost închis la scurt timp după ce oamenii au început să se bucure de el. Dacă mulți se îngrijorau de situația epidemiologică din oraș și de repercursiunile pe care le-ar putea avea organizarea acestui târg, iată că evenimentul a fost blocat din cu totul și cu totul alte motive: conectate la apa curentă şi canalizare.

Primăria Municipiului Craiova a solicitat Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj, prin adresa nr. 171948/24.11.2020 avizul temporar pentru CĂSUŢELE amplasate în Piaţa Mihai Viteazu şi Piaţa Fraţii Buzeşti în vedere comercializării de produse alimentare şi nealimentare pentru perioada 28.11.2020-03.01.2021
Având în vedere Hotarârea Guvernului Nr. 935/2020 pentru modificarea şi completarea Hotarârii Guvernului Nr. 856/2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul României începând cu data de 15.10.2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin art. 101 al Hotararii de Guvern mentionata mai sus, se suspenda activitatea pietelor agroalimentare in spatii inchise, a targurilor, balciurilor, pietelor mixte si volante si a talciocurilor. Conform legislatiei sanitare veterinare in vigoare, CĂSUŢELE nefiind conectate la apa curentă şi canalizare, nu respectă condiţiile minime de igiena pentru comercializarea produselor alimentare” susține Biroul de presa DSVSA Dolj.

Seara trecută, Sorin Manda a ridicat problema comercianților ce au bătut cale lungă să-și vândă produsele la Craiova și îi asocia pe cei ce au luat decizia închiderii târgului cu un personaj negativ dintr-un film de Crăciun.

Grinch a fost trimis în Craiova să fure startul sărbătorilor! 👏Bravo, ați reușit! Și cum? Bătându-vă joc de câțiva comercianți veniți de la sute de kilometri distanță să vândă mici dulciuri sau suveniruri de #Crăciun”, a scris Sorin Manda pe Facebook.

Andrei Ivan a plecat în Germania!
VIDEO! Mașină în flăcări, șoferul a intrat în șoc și nu a mai putut face nimic
Un român a inventat masca ce detectează covidul!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles