21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

FOTO! Oltenii sunt la patru meciuri de grupele Europa League!

Succesul din finala Cupei României a mai adus un beneficiu pentru olteni. Mitriță și colegii săi au avansat în competiție: sunt în turul III din Europa League!

 

Mitriță, Băluță și ceilalți alb-albaștri, care au reușit să-și adjudece duminică trofeul Cupei României, vor intra în Europa League în turul trei preliminar. Primul meci este programat pe 7-8 august, iar returul la data de 14 august.

 

Universitatea Craiova poate întâlni în această fază a competiției una dintre echipele ce vor trece de turul II  din Liga Europa. În această categorie regăsim formațiile: Sevilla, RB Leipzig, Burnley, Atalanta, Bordeaux, Beșiktaș, Sparta Praga. Sau pot da peste una dintre formațiile deja calificate în turul trei, cum sunt Zenit Saint Petersburg, Braga, Gent, Istanbul Bașakșehir, Feyenoord, Rijeka, Brondby.

În cazul în care va trece de turul 3 preliminar, CS Universitatea Craiova se va califica în play-off-ul competiției, acesta fiind ultimul pas spre faza grupelor Europa League.  Președintele clubului craiovean nu a ascuns că țintește calificarea în grupele întrecerii europene: ”Cred că e cea mai frumoasă finală de Cupă pe care am văzut-o în ultimii 10-15 ani. A fost o finală senzațională, și prin prisma faptului că am câștigat. Acest trofeu ne obligă la mult mai mult de acum încolo. Ar fi extraordinar dacă ajungem în grupele Europa League”.

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles