Hagi: „Este incredibil ca între noi și Craiova nu s-a marcat”

După rezultatul de egalitate dintre Viitorul și Craiova, Gică Hagi a vorbit despre partida disputată contra oltenilor și despre ce l-a surprins cel mai mult.

Hagi a rămas uimit că în partida dintre Viitorul și Craiova nu s-a marcat. În meciul disputat la Ovidiu s-au întalnit două dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1, iar acest lucru este demonstrat de cifre. înainte de întâlnirea încheiată cu scorul de 0-0, oltenii au marcat de fiecare dată în ultimele șase partide. Nici Viitorul nu stătea rău la goluri marcate. Trupa antrenată de Hagi a marcat cel puțin un gol, în fiecare dintre ultimele cinci meciuri jucate, până să dea de Craiova.

„Un meci echilibrat. Este incredibil că între noi și Craiova nu s-a marcat. Două echipe tehnice și rapide. Un meci bun. Am fost la Craiova. I-am văzut și din când în când trebuie să te adaptezi la adversar. Acasă ne simțim bine. Mi-am felicitat jucătorii. Știam că întâlnim o echipă periculoasă”, a declarat Hagi, la finalul meciului cu Craiova.

Nu doar Hagi a fost mulțumit după egalul cu Universitatea!

Antrenorul Viitorului și-a arătat mulțumirea față de rezultat, imediat după meci, dar și Mățan a confirmat vorbele antrenorului. Fotbalistul aflat sub comanda lui Hagi s-a arătat mulțumit de rezultat, mai ales că formația de la malul mării a jucat 20 de minute cu un om în minus.

„ Suntem mulțumiți de rezultat. Era o șansă foarte bună. Nu am reușit să profităm. Bine că nu am pierdut. Am jucat cu un om în minus, timp de 20 de minute”, a spus Mățan.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: 10 dintre cele mai spectaculoase momente oferite de galeria Universității, în ultimii patru ani!

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *