5.6 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Hai la meci pe stadionul din Craiova! Gata, visul devine realitate!

Ce a fost mult a trecut! Se numără zilele până când va fi inaugurat stadionul din Craiova, visul tuturor suporterilor alb-albaștri.

 

Universitatea Craiova – Slavia Praga este primul meci pe Ion Oblemenco, bijuteria de peste 55 de milioane de euro a Olteniei. Anunțul oficial cu privire la inaugurarea stadionului din Craiova urmează să fie făcut în câteva ore.

 

Astăzi se va încheia procesul de recepție al stadionului Ion Oblemenco. Comisia de Recepție, invocată de primarul Mihail Genoiu, își va da semnătura că se poate juca fotbal pe arena din Bănie. Drept urmare, meciul Universitatea – Slavia, programat la data de 10 noiembrie, ora 20:00, va marca inaugurarea celui mai frumos stadion din România.

Stadionul din Craiova își așteaptă miile de fani alb-albaștri

La data de 1 noiembrie, primarul Mihail Genoiu declarase: „Sunt două proceduri în lucru. Una e recepția stadionului, unde lucrează o Comisie de Recepție care e suverană, e ca o instanță, ca o echipă de arbitri. Ea stabilește momentul și felul în care se încheie recepția. Procedura de recepție e avansată. S-au constatat anumite deficiențe, dar sunt de amănunt. Pe măsură ce s-au constatat, constructorul a remediat. Cealaltă procedură este una lansată de Primăria Craiova legată de evenimentul inaugural. În momentul în care aceste două procedure se finalizează, putem vorbi de inaugurarea stadionului. Până acum eu nu am avansat nicio dată, și noi ne dorim să se întâmple cât mai repede. E o nerăbdare copilărească. Dar trebuie să respectăm toate procedurile”.

 

Bijuteria Craiovei a costat peste 55 de milioane de euro. Caracteristicile stadionului sunt: suprafața desfășurată 56.000 mp, suprafața acoperită 30.000 mp, 232 de locuri pentru persoanele cu dizabilități în scaune cu rotile, 350 de locuri pentru reprezentanții mass-media, 2.368 de locuri pentru spectator VIP, din care 440 locuri în loje, 28.033 de locuri pentru public.

Nu rata: Bancu si Baluta, chemati sub tricolor

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles