fbpx

Ce face Halep la final de carieră! Viața după tenis!

Simona Halep, câștigătoarea de la Wimbledon, a făcut declarații despre planurile ei de viitor după ce își va încheia cariera în tenis.

În prima conferință digitală din țară, Simona Halep le-a vorbit fanilor de pe rețelele sociale despre ce vrea să facă după ce o să se retragă din tenis. Sportiva a declarat că își dorește o familie și că are deja idei legate de nunță și de cum o să-și crească copiii.

N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii. Aş vrea să fie în România, nu ştiu dacă la mare sau în alt oraş.

Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat Simona Halep.

În prezent, Halep este într-o relație cu milionarul machedon Toni Iuruc, iar zilele acestea cuplul se află în vacanță, în Grecia.

Sursa foto: Instagram

În 3 minute poți să citești și:  Pesta porcină continuă să facă ravagii. 140 de localităţi sunt afectate

Cum a dispărut Isalnita de pe harta Olteniei înapoiate

MAE. Atenţionare de caniculă pentru Germania

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0