Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells!

Halep a fost eliminată din semifinalele Indian Wells de Naomi Osaka, iar românca a ratat șansa câștigării unui nou trofeu!

Simona Halep a pierdut în această dimineață confruntarea cu Naomi Osaka. Japoneza în vârstă de 20 de ani, locul 44 WTA s-a mai întâlnit de trei ori până la confruntarea de azi cu jucătoarea din România, iar Halep a ieșit învingătoare de fiecare dată, dar astăzi nu a mai fost la fel.

Simona a pierdut primul set în fața adversarei din Japonia, scor 6-3. Halep nu și-a găsit un ritm clar, iar diferența s-a făcut în game-ul 8 când a avut 40-15, a greșit, apoi Osaka a revenit și a făcut break-ul. Și pe serviciul al doilea Simona a stat destul de rău. Setul doi a fost unul dezastruos pentru româncă. A fost învinsă cu 6-0, iar japoneza a câștigat clar partida, în două seturi, scor 6-3, 6-0.

Indian Wells s-a încheiat pentru Simona Halep!

Românca a fost eliminată de la Indian Wells. Halep a pierdut destul de clar duelul din semifinale cu Naomi Osaka și a ratat șansa de a juca finala și poate chiar de a obține trofeul.

Osaka o să joace finala cu Daria Kasatkina, fără doar și poate, marea surpriză a ediției din 2018 de la Indian Wells. Sportiva din Rusia a acces în ultimul act al competiției după ce a câștigat în trei seturi duelul cu Venus Williams, 4-6, 6-4, 7-5.

Sursă foto: Simona Halep Fans Club

Citește și: Hagi: „Este incredibil ca între noi și Craiova nu s-a marcat” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *