15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Halep a făcut anunțul mult așteptat! „Tocmai am făcut-o”

Simona Halep  a postat azi pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care a eliminat orice dubiu privind sponsorul tehnic. „Just Do It. I just did it”, a spus Simona Halep.

Printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, fostul lider mondial a confirmat că a ajuns la o înţelegere cu Nike, gigantul american ale cărui haine le îmbracă de mai multe zile. După ce a confirmat despărțirea de Adidas, Simona Halep a declarat azi printr-un anunț pe pagina ei de socializare, confirmarea cu noul sponsor, Nike.

Contractul cu Nike, mult mai avantajos decât cel cu Adidas

Din punct de vedere financiar, Halep iese în câștig după contracul încheiat cu Nike, decât cel cu Adidas,  după urma căruia constănțeanca urmează să primească în decursul a patru ani, o sumă de aproximativ 4 milioane de euro. De la Adidas, Simona primea aproximativ un milion de euro pe sezon.

După ce a încheiat contractul cu Adidas, Simona Halep a postat azi pe Facebook o poza de la Cluj unde aceasta este îmbracată exclusiv de la Nike, alături de motto-ul companiei americane (Just do it – trad. – „doar fă-o”) şi de mesajul „tocmai am făcut-o”.

Halep intră, astfel, într-un club din care mai fac parte Serena Williams, Maria Şarapova, Rafael Nadal, Roger Federer sau Juan Martin del Potro, iar contractul cu Nike se întinde pe o durată de patru ani.

Citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles