A fost câine până la moartea lui Dinamo. Acum, poate să renască la Craiova!

Cel mai în formă dinamovist și-a declarat moartă echipa și așteaptă să înceapă negocierile cu patronul Rotaru.

Scandalul în care a fost implicată soția sa a fost fitilul care a aprins bomba în relația dintre Sergiu Hanca și Dinamo București. Mijlocașul dinamovist a declarat că echipa din Ștefan cel Mare e moartă pentru el. Drept urmare a fost convocat în ședință de urgență la Rin, unde i s-a transmis că poate părăsi echipa dacă se vor oferi 100.000 de euro pentru el.

Hanca, disputat de Craiova și Hapoel

Suma derizorie e generată și de faptul că Hanca va intra în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, astfel încât la vară ar pleca gratis. Pe fir a intrat Craiova, dornică să obțină semnătura internaționalului în vârstă de 26 de ani. Nu ar fi primul dinamovist care ar ajunge în ultima perioadă în Bănie, Bălgrădean fiind un exemplu în acest sens.

Oltenii au însă concurență serioasă. Pentru semnătura lui Hanca se bate și Hapoel Haifa, grupare dispusă să acorde un salariu extravagant mijlocașului.

După ce soția sa a fost agresată de suporterii lui Dinamo, Hanca a spus: “I-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta”. Încep negocierile! Întâlnire de grad zero pe axa Craiova – Mediaș!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *