15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Handbalistele, fotbalistele și scrimerele nu merg bine în concurs. Hai să le ajutați cu voturile voastre!

Când ne-am apucat de poll-ul „Cea mai frumoasă sportivă din Craiova” am fost convinși că reprezentantele sporturilor de echipă le vor surclasa pe cele ale sporturilor individuale. Lucrurile nu stau deloc așa: atletele domină autoritar!

Cum mai sunt cinci zile până când vom spune „Stop vot” am zis să le dăm o mână de ajutor fetelor care stau mai slab în sondaj.

 

Cristina Zamfir este jucătoare de lot național, deci între cele mai bune handbaliste din România. Golghetera en-titre a Ligii Naționale, va juca în acest an competițional în Cupa EHF. Suntem convinși că la o echipă de top a Europei altfel i-ar fi puse în valoare calitățile și ar putea rivaliza astfel cu Cristina Neagu. Cât o mai avem în Polivalenta din Bănie merită aplauze, iar aici voturile voastre.

 

Ștefana Dică e super-talentată cu spada în mână, irezistibilă pe planșă. Apără culorile alb-albastre ale CS Universitatea Craiova.

 

Nu băgam mâna în foc că va câștiga întrecerea noastră, dar pe podium o vedeam pe Alina Peșu – fotbaliatoare, arbitră și profesoară. Deci putea lua voturi de la fanii echipei lui nea Sorin Pătrașcu, din tot județul pe unde a arbitrat, precum și de la elevii ei. Ce să mai vorbim de prieteni. Până acum niciuna dintre categorii nu s-a mișcat prea strălucit.

 

 

Adriana Rogojină, Rogo pentru prieteni, parcă s-a născut cu mingea în brațe. Joacă fotbal de când se știe. E fan Messi și implicit Barcelona. Din țară, chiar dacă e olteancă get-beget, ține cu Rapid. Așa că o distribuire pe forumurile vișinii ar rezolva problema voturilor.

Claudia Durău a prins pasiunea pentru scrimă cel mai probabil de la Cei trei mușchetari. Și punctează excelent, luna trecută aducând în Bănie, pentru LPS Petrache Trișcu, medalia de bronz de la Cupa Federației.

 

Yulyia Dumanska, ucraineancă la origine, a luat și cetățenia română. Prin paradele ei a reușit să aducă Băniei titlul de vicecampioană a Ligii Naționale. Are și o SuperCupă a României în palmares, pe când evolua la Baia Mare.

 

 

La fel ca și în cazul Cristinei Zamfir ori al Dumanskăi, ne așteptam la o puzderie de voturi care să se prăvălească asupra Andreei Radoi. Având în vedere performanțele și pasiunile pe care le-a trezit echipa de handbal fete a Craiovei. Probabil însă că suporterii din Polivalentă nu au intrat zilele acestea și pe 3minute.net. Așa că puteți da un share să afle și să voteze.

 

Puteți vota favorita voastră accesând următorul link: Tu decizi care este cea mai frumoasă sportivă din Craiova!

Avem și un premiu care le poate prinde bine:

Am dat din coate ca oltenii și avem premiu pentru Cea mai frumoasă sportivă!

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles