21.7 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

Hard Enduro, cursă de motociclete, pentru prima dată la Craiova

Hard Enduro Craiova are loc între 2-3 iunie! Cursă de motociclete, cu multe obstacole, este organizată pentru prima dată la Craiova, fiind o etapă de Campionat Regional!

Hard Enduro vine la Craiova pe 2 iunie. Cursă de motociclete, cu viteză și obstacole, este o etapă a Campionatului Regional și este organizată pentru prima dată la Craiova.  „Pe data de 2 iunie, la ora 14, la Sala Polivalentă în jur de 100 de motocicliști de la ambele clase: Hobby și Experți, vor lua startul pe obstacole precum: cauciucuri, pietre, bușteni și mașini avariate” a spus Cioc George Emilian, organizator Track manager.

Este o probă de îndemânare, nu doar de viteză

Cursa este și o probă de îndemânare, atenție și echilibru, nu doar una de viteză și obstacole. Va avea loc o primă probă, iar cei calificați pentru proba a doua vor parcurge un traseu de 35 de km prin Pădurea Bucovăț, pe data de 3 iunie, in ultima zi.

Pe toata lungimea și durata traseului vor exista zone amenajate pentru spectatori, iar cei mai profesionaliști motocicliști vor primi premii. Evenimentul este organizat de Hard Enduro Craiova, Free Bine Team Râmnicul Vâlcea și Federația Română de Motociclism, susținut de Primăria Craiova. Taxa de participare este gratuită.

„Crescuți în Sudul țării, cei mai buni dintre români” https://bit.ly/2xzoz0O

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles