fbpx

Hârtii, în loc de copii! Școală din Craiova devine depozit de arhivă

Într-un sistem birocratic dus la perfecțiune, Primăria Craiova nu mai are unde să stocheze hârțogăria. Așa că va transforma o școală în depozit.

 

În februarie 2010 s-a hotărât ca Scoala cu clasele I-VIII, nr 35 ID Sârbu să fie comasată cu Grupul Școlar Matei Basarab. Din lipsă de copii. Sediul în care funcționa instituția de învățământ, din strada Nicolae Jula, a rămas liber după procesul de comasare.

 

La câțiva ani distanță, Primăria Craiova i-a găsit întrebuințare. Conducătorii orașului intenționează să transforme clădirea într-un depozit de arhivă. Drept pentru care au demarat demersurile legale pentru această schimbare de destinație.

 

Scoala se transform în depozit

 

Joi, Primăria Craiova a lansat licitația pentru această schimbare de destinatie a clădirii Școlii nr 35. Autoritățile publice au făcut calculul și estimează că acest proces îi va costa în jurul sumei de 67.250 lei. Conform legislației, se va accepta oferta cu cel mai scăzut preț.

 

Astfel, tone de hârtii vor lua locul copiilor, care au părăsit de mai mulți ani clasele, culoarele și curtea școlii nr 35 din Rovine.

Te mai poate interesa: Care e cea mai buna pizza din Craiova

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0