fbpx

Poveste dintr-un spital COVID din Oltenia: hărțuire sexuală în pandemie!

O olteancă s-a trezit cu încă o problemă pe lângă coronavirus: caz de hărțuire sexuală în spital!

O asistentă de la Spitalul Municipal din Horezu, unitate suport COVID-19, acuză un coleg de serviciu că ar fi hărțuit-o sexual. Femeia susține că avansurile i-au fost făcute chiar în cadrul spitalului, în timpul serviciului.

Incidentul a avut loc e data de 18 mai, între orele 11.-00- 13:00, susţine victima, o asistentă medicală angajată pe perioadă determinată. Aceasta își acuză colegul, asistent medical principal, de tentativă de viol.

Se pare că acest conflict a intrat totuși în atenția conducerii unității medicale, chiar dacă au trecut aproape două săptămâni din momentul presupusei tentative de viol. La nivelul Spitalului Horezu s-a constituit o Comisie de Disciplină, însărcinată să ia primele măsuri printre care şi demararea unei anchete.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele: În data de 18.05.2020, în intervalul orar 11.00-13.00, în timp ce se afla în incinta Spitalului Orăşenesc Horezu, unde este angajat în funcţia de asistent medical, inculpatul Anghel Daniel a încercat prin constrângere fizică să întreţină un raport sexual normal, cu numita B.A.F., angajată pe perioadă determinată în funcţia de asistent medical, în cadrul aceleiaşi instituţii”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

foto: bzi.ro

În 3 minute poți să vezi și: Doi olteni și bebelușul lor, morți într-un accident cumplit!

VIDEO! Lola Taylor promite sex celui care va descoperi leacul pentru coronavirus!

Vrem suporteri pe stadion! Cum să faci spectacole cu 500 de oameni, dar să joci cu tribune goale!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0