15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Pariuri: 3 meciuri mega-analizate, cotă 3,75!

Homburg – FSV Frankfurt, din Regionalliga SudVest, este una dintre partidele pe care le-am analizat în profunzime pentru voi.

GERMANIA: Regionalliga Sudwest: 20:00 Homburg – FSV Frankfurt G2+ (1.65)

FSV Frankfurt a pierdut mulți jucători în perioada de transferuri, inclusiv majoritatea jucătorilor cheie din sezonul trecut. Au venit 13 jucători noi, însă lucrurile nu stau bine în ceea ce privește echipa, zece jucători sunt accidentați: Jan-Eric Eichorn (1/0 D), Ahmed Azaouagh (4/0 M), Felix Meltzer (2/0 M), Onur Ünlücifci (3/1 M), Sho Sannomiya (0/0 M), Amid Khan (2/0 M), Malik McLemore (2/1 F), Malik Memisevic (0/0 F) și Lucas Hermas (3/0 F). Se află într-o perioadă neagră, cu 3 înfrângeri consecutive în care au primit în total 8 goluri.

Homburg era considerată unul dintre principalii candidați la promovare. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea cu favoriții, sezonul nu a început bine. Nu au obținut nicio victorie în primele 5 meciuri (3 remize și 2 înfrângeri). Șirul fără victorie a fost întrerupt în etapa trecută, când au învins în deplasare pe Bahlinger. Acum își doresc prima victorie acasă în noul sezon. Moralul jucătorilor este cu siguranță în creștere. Din punct de vedere al lotului, Angelos Stavridis (5/1 F) s-a accidentat la antrenament și cel mai probabil va rata acest meci, la fel ca și Armani Ardestani (1/0 F), care este indisponibil din cauza unei accidentări a ligamentelor. Celelalte jucătoare vor fi la dispoziția antrenorului.

Pe scurt, FSV Frankfurt nu se află într-o formă bună în acest moment. Au suferit 3 înfrângeri consecutive, în care apărarea a primit 8 goluri. Adăugând la asta absența mai multor jucători. Asta ar trebui să fie o oportunitate pentru Homburg să obțină prima victorie pe teren propriu. Pariez pe opțiunea D2+, precum și un pariu cu o miză mai mică pentru scorul final 2-1, deoarece au avut deja un rezultat similar în favoarea lui FSV Frankfurt.

GERMANIA: Regionalliga Bayern 20:00 Memmingen – Illertissen O2+ (1.55)

Illertissen a suferit mari schimbări în lot în timpul verii. Cu toate acestea, echipa rămâne de o calitate excelentă. Majoritatea noilor veniți în echipă au experiență în liga regională. Sunt motivați pentru acest meci, deoarece au reușit să obțină 3 victorii consecutive. Antrenorul actual, Holger Bahtaler, fost antrenor la Ulm, RB Salzburg, își face foarte bine treaba. A primit rolul de antrenor principal în sezonul trecut și l-a înlocuit pe Mark Conrad, care a fost demis în runda a 15-a. Bahtaler a reușit să ridice Illertissen de pe ultimul loc în clasament, să ducă echipa să rămână în ligă și să câștige din nou Cupa Bavariei, premiul fiind un meci în DFB Pokal împotriva lui Fortuna Dusseldorf.

Pe de altă parte, Memmingen, promovată recent, pare că se va lupta pentru menținerea în ligă. Au adunat 5 puncte în 8 meciuri jucate, ocupând astfel penultimul loc. Problema principală a acestei sezoane este apărarea, care primește multe goluri, 18 goluri primite în cele 8 meciuri jucate, ceea ce face ca defensiva lor să fie a doua cea mai slabă din ligă.

Pe scurt, oaspeții sunt favoriții de astăzi. Vin motivați și doresc să continue forma bună. Pe de altă parte, gazda are o misiune dificilă, aceea de a-și proteja poarta. Performanța lor până acum este slabă, și presupun că nu au reușit să îmbunătățească prea mult apărarea într-un timp atât de scurt, având în vedere că, în medie, au primit 2,25 goluri pe meci până acum. Prin urmare, pariem pe opțiunea O2+. Succes!

Slovacia – Portugalia Peste 8,5 cornere (1.47)

Avem în față un meci foarte interesant. Oaspeții sunt favoriți, cel puțin pe hârtie. Pe teren nu le va fi chiar atât de ușor. Mă aștept ca slovacii să atace cu înverșunare Portugalia, să încerce să surprindă. Am putea vedea un meci foarte deschis cu atacuri atât din partea unei echipe, cât și din partea celeilalte. Un astfel de meci ar putea aduce multe șuturi, centrări și, desigur, cornere.

La meciurile slovacilor se acordă într-adevăr o mulțime de cornere. În primele 4 etape jucate, media de cornere la meciurile lor este peste 10.

La meciurile Portugaliei, se înregistrează în medie 9, adică puțin peste 9 cornere.

Am putea vedea chiar un număr de lovituri de colț cu două cifre în acest meci.

Sugestie: Peste 8.5 cornere @ 1.47

Pe 3plus.ro aveti o gramada de sugestii de pariere pentru azi.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles