Horatiu Malaele vine în Cafe Teatru Play cu piesa de teatru „ Sunt un orb”!

Duminică, 11 martie, de la ora 20:00, Horatiu Malaele vine în premieră la Cafe Teatru Play și pune în scenă piesa de teatru „Sunt un orb”!

În premiera, Horatiu Malaele urcă pe scena Cafe Teatru Play cu piesa de teatru „Sunt un orb”. Cu șarm, inteligență și umor, Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe „lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani, așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Horatiu Malaele își ia ca aliat umorul irezistibil!

Pentru această variantă a spectacolului „Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.
Prețul unui bilet pentru piesa de teatru „Sunt un orb” este de 75 lei.

Citește și: Stim de cand vom putea circula pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitesti 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *