37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

HoReCa Expo Oltenia lanseaza concursul anului!

HoReCa EXPO Oltenia ed. a II-a – cel mai mare eveniment dedicat industriei horeca din Oltenia se va desfasuara in perioada 9-11 martie la Craiova.

 

Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncțional Craiova și se va desfășura în paralel cu ediția a III-a a Târgului de Turism al Olteniei. Horeca Expo Oltenia este organizat de PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Craiova, Consiliul Județean Dolj ,Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti.

Târgul reprezintă platforma ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești. Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii și servicii care sunt folosite în această industie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile, la utilaje și software, dar și hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor și firmelor de catering, bucătarilor profesioniști ce își desfășoară activitatea preponderent în această regiune a României.

Noutatea acestei editii este  includerea unei sectiuni noi dedicate producatorilor din segmentul  panificatie, patiserie si cofetarie.

HoReCa Expo Oltenia, lanseaza concursul anului!

Intra in cursa pentru titlul de:

– Tortul anului 2018

– Painea anului 2018

– Cel mai bun produs de patiserie

Se pot inscrie cofetarii, patiserii si brutarii din toata regiunea Olteniei.

Pe langa premiile ce se acorda de catre organizatori, concurentii vor putea beneficia de expunere pe toata perioada targului intr-un spatiu special amenajat.

Concursul va fi jurizat de Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, o prezenta constanta la emisiunea Arena Bucatarilor, Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al Trattoriilor Buongiorno si  Chef Cristian Dumitru- Horeca School.

Detalii privind regulamentul concursului:  http://horecaexpooltenia.ro/concurs/

De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul horeca, dar și competiții de barista, cooking show-uri organizate de chefi celebri, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.

Tematica evenimentului:

Echipamente specifice, dotări, mobilier și accesorii pentru structurile de primire, unitățile de alimentație publică, catering, fast-food;

Produse, echipamente și accesorii pentru întreținerea curățeniei și igienei pentru hoteluri și restaurante;

Siguranță, securitate și echipamente electronice pentru structurile de primire și unitățile de alimentație publică;

Vestimentație și dotări specifice pentru personal;

Materiale pentru finisare și decorare interioară;

Hoteluri;

Restaurante;

Baruri;

Cafenele;

Firme de catering;

Bucătari profesioniști;

Școli de formare profesioniști horeca.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles