fbpx
1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 26, 2021

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020. Taurii sunt preocupați de iubire

- Advertisement -
- Advertisement -

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o nouă etapă privind munca, dar și sănătatea. Astfel, nativii fie vor schimba programul de muncă, ritmul în care-și desfășoară sarcinile sau chiar jobul în sine. Pe de altă parte, vor simți o nevoie acută de a-și trasa noi direcții privind stilul de viață, dieta, timpul alocat relaxării și sportului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia unui dialog legat de starea de sănătate, poate cu un medic, poate o consultație, investigație medicală.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, ziua de azi aduce multă implicare în viața amoroasă și chef de petrecere a timpului cu persoana iubită sau, dacă sunt părinți, cu copiii. Nativii pot avea ocazia de a trece în altă etapă amoroasă, de a pune noi reguli atât vizavi de ei înșiși, cât și vizavi de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să evite cerințele absurde și restricțiile extreme în cuplu.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se dedică consolidării unor relații de familie. Nativii vor dori să abordeze anumite probleme de familie din alt unghi, din altă perspectivă. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a rezolva niște chestiuni ce țin de locuință. Poate unii vor rezolva ceva legat de acte, alții vor face o reamenajare sau se vor muta într-un alt spațiu.

Rac

Chiar dacă veștile nu sunt foarte bune în sfera profesioanlă, cei născuți în zodia Rac vor ști să se mobilizeze și să facă ce este mai bine pentru ei și pentru evoluțua lor. Se întrevăd dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau chiar posibilitatea de a pleca, de a planifica o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a clarifica niște situații de familie, de cuplu. Moment al comunicării raționale.

Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să primească o oportunitate de a-și pune în aplicare un proiect, de a scoate bani dintr-o activitate nouă. Nativii au șanse mari să lase în spate un stres financiar și să-și deschidă noi orizonturi în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să cântărească cu atenție ofertele, să le analizeze în amănunt pentru a fi convinși 100% că li se potrivesc.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea o zi plină de energie și foarte multă determinare în îndeplinirea scopurilor. Nativii vor fi foarte raționali, chiar dacă va exista pe fundal o oarecare emotivitate, nu va fi suficient de puternică cât să le schimbe optica. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se preocupe mai mult de propria persoană și să nu uite de plăcerile personale.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea confrunta cu o stare de oboseală, nu neapărat nejustificată, ci consecință a supraepuizării psihice, pentru unii fizice, din weekend. Nativii ar trebui să fie foarte atenți la odihnă și să evite să se alarmeze fără motiv. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a discuta cu o persoană dragă și de a-și spune of-urile astfel încât să-și aducă starea emoțională într-un oarecare echilibru.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot reuși astăzi să-și consolideze niște relații de prietenie, să le aducă la un numitor comun. Anturajul nativilor s-ar putea să aibă nevoie de o schimbare, însă subiectivitatea de astăzi s-ar putea să nu-i ajute neapărat să ia cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot afla detalii mai puțin plăcute despre persoane apropiate în care aveau încredere.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor ști cum să-și contureze o imagine profesională în avantajul lor și astfel să obțină acele avantaje de care au nevoie în carieră. Nativii trebuie să fie atenți și la ce se petrece în spatele cortinei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a afla detalii mai puțin plăcute despre șefi, colaboratori, chiar colegi de muncă cu statut important.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt atrași de dialoguri pe teme spirituale și filozofice. Unii nativi vor căuta să exploreze noi domenii care să le aducă expansiune profesională sau personală, în cazul celor ce-și doresc să evolueze spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate favoriza unor nativi o călătorie sau dialoguri cu persoane aflate dincolo de granițe sau foarte evoluate spiritual.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar părea că scapă de o povară financiară. Poate nativii reintră în posesia unor drepturi materiale, poate câștigă un proces, poate nu mai trebuie să-și susțină un partener sau pe cineva din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce o nouă etapă legată de viața sexuală.

În 3 minute poți să citești și: România, țara unde se moare cu zile! Și-a dat sufletul după 16 ore de așteptare pe un scaun

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,422FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0