fbpx
21.1 C
Craiova
sâmbătă, iulie 24, 2021

Horoscop 10 ianuarie 2021: O zodie câștigă lozul cel mare azi

Posibile vești venite din străinătate sau legate de un curs

- Advertisement -

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec pot avea partede fel și fel de discuții cu prietenii. Nativii pot să-și facă planuri, pot să pună la cale proiecte. Posibile vești venite din străinătate sau legate de un curs. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un sprijin, sub forma unui sfat, de la opersoană cu experiență.

Taur
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de fel și fel de gânduri legate de cariera lor și mulți pot analiza chiar o schimbare majoră. Mulți nativi sunt nemulțumiți de situația financiară sau de faptul că nu se pun în valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri despre un bun material, un avantaj material pe care ar trebui să-l obțină.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea discuții în cuplu încercând să ajungă la un consens cu partenerul de viață. Unii nativi pot discuta cu persoane cu care desfășoară activități comune despre găsirea unei modalități de progres a unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie atenți la modul în care relaționează cu ceilalți și să nu se impună cu orice preț.

Rac
Cei născuți în zodia Rac pot avea discuții despre situația unui bun material, poate fi vorba de un credit, un împrumut pe care nativii stau în dubiu dacă să-l facă sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă grijă la sănătate, mai ales la afecțiunile cronice. Totodată, poate fi vorba de gânduri care nativilor le trezesc frici, panici, anxietăți.

Leu
Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să se dedice unor activități relaxante, distractive, ceva care să-i îndepărteze de stresul ultimelor zile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că pot avea parte de discuții serioase în cuplu, posibil nedorite sau neplăcute, și pot resimți chiar unele limitări din partea partenerului de viață.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de casă, de ordine, de activități minore, dar necesare bunului mers al gospodăriei. Relațiile cu familia sunt, în general, bune, însă horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă grijă la dialogurile profesionale sau legate de profesie. Pot apărea aici critici legate de atenția majoră pe care nativii o acordă muncii.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță pot purta discuții cu copiii sau cu persoana iubită și nu este exclus ca acestea să fie tensionate din cauza unor limitări pe care nativii le impun. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să se dedice unor activități legate de zona intelectuală care le fac plăcere și binedipsun nativii.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri legate de casă, dialoguri ce tind să aibă tentă financiară. Posibil ca nativii să facă niște calcule cu privire la o investiție în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că nu este exclus ca fîntocmai o sumă de bani să fie motiv de dispută în familie.

Săgetător
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător sunt energici, entuziaști, ai o vizune optimistă și sunt motivați să se dedice unor activități pe care le amânau. Nativii pot să ia decizii curajoase, dar destul de modeste ca ecou. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia unor dialoguri interesante și înțelepte.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se simt bine, au energie, deși prin mintea nativilor vor trece multe gânduri, poate chiar legatede starea de sănătate, a lor sau a cuiva drag, dar vor reuși să le facă față cu înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia unor idei financiare înțelepte. Unii nativi pot primi niște vești bune legate de bani.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se dedică prietenilor și celor dragi. Nativii stau de vorbă cu aceștia, fac planuri serioase și pun la cale proiecte pe baza ideilor care pot sosi în urma dialogurilor amicale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să asculte sfaturile primite. Nativii pot avea idei înțelepte astăzi, dar posibil și rigide sau greu de pus în practică.

Pești
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă parte de unele controverse cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor sau cu cei care încearcă să le impune ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă odihnă și evitarea gândurilor pesismiste care astăzi pot exploda î mintea nativilor.

Sursa: cancan.ro

Cum să recunoști bărbatul de care merită să te îndrăgostești!

Partenerul te-a înșelat: Ce să faci în această situație!

Related Articles

10 antrenori români liberi de contract. Cine aduce titlul în Bănie!

Pe cine vrei antrenor la CS Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a reușit, până la urmă, să îl dea afară pe Ouzounidis. Patronul alb-albaștrilor nu a...

Ouzounidis, demis de la CS Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru a ascultat de suporteri și l-a dat afară pe antrenorul grec! Cine va conduce echipa împotriva FCSB!

Cicâldău, la Galatasaray! Presa din Turcia confirmă transferul!

Craiova nu convinge sportiv, dar face bani în mercato! Declarația patronului Mihai Rotaru cu privire la vânzarea lui Alexandru Cicâldău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles

10 antrenori români liberi de contract. Cine aduce titlul în Bănie!

Pe cine vrei antrenor la CS Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a reușit, până la urmă, să îl dea afară pe Ouzounidis. Patronul alb-albaștrilor nu a...

Ouzounidis, demis de la CS Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru a ascultat de suporteri și l-a dat afară pe antrenorul grec! Cine va conduce echipa împotriva FCSB!

Cicâldău, la Galatasaray! Presa din Turcia confirmă transferul!

Craiova nu convinge sportiv, dar face bani în mercato! Declarația patronului Mihai Rotaru cu privire la vânzarea lui Alexandru Cicâldău!

DEMISIA!

S-a stabilit. Ouzounidis nu mai are ce căuta în Bănie! „DEMISIA” este singurul mesaj pe care ultrașii ce susțin CS Universitatea Craiova l-au postat pe...

Notele alb-albaștrilor după Laci – CS Universitatea Craiova 1-0!

Cine a dezamăgit cel mai mult în partida din Albania și unde se putea face diferența! Craiovenii visează la titlu în Liga 1, dar jocul...