fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

Horoscop 11 decembrie 2020: Unele zodii au un program încărcat astăzi

Există oportunitatea să plecaţi câteva zile pe undeva să vă relaxaţi, dacă o să reuşiţi să terminaţi toate treburile de serviciu

SĂGETĂTOR
Un program încărcat, cu multe treburi de dus la bun sfârşit, poate faceţi şi diverse achiziţii online, ca să nu va mai deplasaţi

CAPRICORN
O să vă puneţi casa la punct, c-aveţi poate musafiri, fie de Crăciun, fie de Anul Nou, şi chiar şi fără, tot trebuie să faceţi curăţenie şi diverse lucruri prin casă.

VĂRSĂTOR
Aveţi idei care pot fi puse uşor în practică şi o să vă puteţi asigura un venit suplimentar în ianuarie, să lucraţi în paralel, dacă timpul va permite.

PEŞTI
O să simţiţi nevoia să vă implicaţi într-o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi şi poate luaţi şi nişte bani la o adică.

BERBEC
Există oportunitatea să plecaţi câteva zile pe undeva să vă relaxaţi, dacă o să reuşiţi să terminaţi toate treburile de serviciu, şi pe cele personale, doar aşa.

TAUR
O să primiţi ajutoare, pot fi şi bani, produse, sunt nişte oameni care se interesează de voi şi o să rezolvaţi o serie de lucruri care v-au ţinut încurajaţi şi aţi bătut pasul pe loc.

GEMENI
O să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile de serviciu, fie că lucraţi de-acasă, fie de la birou, şi o să vă faceţi timp şi pentru familie, să vă plimbaţi un pic.

RAC
O reuşită în sfera profesională, se-ncheie cu bine un proiect, vin şi banii, o să fie răsplătită munca şi o să fie stimulativ pentru anul viitor.

LEU
E perioada de graţie pentru voi, se observă un succes, fie la serviciu, fie în particular, şi o să vă bucuraţi şi de oferte pentru anul viitor.

FECIOARA
O să vă ocupaţi de reamenajare, curăţenie generală şi alte preocupări casnice, mai faceţi nişte achiziţii, cadourile, mai mult practice, pentru ai voştri.

BALANŢA
Se pare c-aveţi de recuperat mai multe sume de bani şi o să o duceţi mai bine din punct de vedere financiar în perioada sărbătorilor şi după.

SCORPION
Se-aduna bani în cont de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să vă permiteţi lucruri suplimentare de cumpărat pentru voi şi ai voştri – bonus.

E oficial! Unde se vaccinează craiovenii anti-covid!

Tineretul și-a aflat grupa de la EURO 2021!

Porcul de Crăciun: Este legal sau ilegal să-l tai pe Ghiță de Ignat!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles