fbpx
21.1 C
Craiova
sâmbătă, iulie 24, 2021

Horoscop 12 ianuarie 2021: Vești neașteptate și multă agitație

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o zi bună în plan sentimental. Unii nativi se reapropie de copii prin activități comune.

- Advertisement -

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie mirați de unele mărturisiri ale prietenilor. Pe de altă parte, nativii pot primi oferte profesionale, de asociere îndrăznețe și pot pune la cale un proiect destul de curajos. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce discuții importante despre construirea unei echipe, context în care nativii își dau seama cine le merită încrederea și cine nu, în cine pot pune baza și în cine nu.

Taur
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să fie atenți astăzi pentru că pot avea parte de unele conflicte cu superiorii, mai ales ca urmare a faptului că viziunile asupra unui context, proiect, sarcină sunt diferite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești legate de carieră care să-i ia prin surprindere și chiar să-i irite. Atenție mai multă la imaginea profesională!

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni pot realiza că unele convingeri pe baza cărora au funcționat până acum nu se mai potrivesc cu societatea actuală. Mulți nativi pot fi confuzi, agitați și irascibili astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu ezite să se debaraseze de mentalități învechite. Posibile vești neașteptate despre un curs sau venite din străinătate. Se pot purta discuții despre bugetul comun în cuplu.

Rac
Cei născuți în zodia Rac simt că se pot baza mai mult pe partener astăzi și pot fi susținuți inclusiv financiar sau în rezolvarea unui context ce vizează banii și bunurile materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unor dialoguri importante cu colaboratorii și asociații, poate chiar despre un nou contract profesional. Vești neașteptate despre un proces, litigiu, credit.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi tensionată în sectorul profesional. Nativii pot trece prin schimbări stresante la locul de muncă, fie de sarcini, de activități, de program și pot fi mai stresați decât de obicei. Atenție la dialogurile cu superiorii, cu asociații și partenerii de afaceri pentru că pot degenera. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se odihnească mai mult și să nu-și ignore starea de sănătate.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o zi bună în plan sentimental. Unii nativi se reapropie de copii prin activități comune. În schimb, la locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite discuțiile pe teme ideologice sau legate de principii și convingeri pentru că fiecare va veni cu principiile lui și nu se va ajunge decât la conflict și nicidecum la o cale de mijloc.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță pot fi luați prin surprindere de un mesaj de la persoana iubită sau de un dialog cu copii. Pe de altă parte, astăzi pot juca rolul de mediatori în familie, încercâmd să le facă pe plac tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că indiferent de care parte a baricadei vor fi, critici tot vor exista, așa că trebuie să se înarmeze cu diplomație și înțelegere.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de tensiuni cu familia, mai ales dacă locuiesc sub același acoperiș cu părinții și aceștia se opun unei relații sau nu plac partenerul de viață al nativilor. Posibile tensiuni și din cauza situației unei locuințe sau unui bun de patrimoniu. Totuși, Scorpionii vor încerca să aplaneze conflictele și să găsească căi de mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia unor dialoguri constructive, posibil chiar negocieri.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea niște idei financiare bune, constructive sau utile lor și unui proiect în care sunt implicați. Nativii pot negocia astăzi cu multă îndrăzneală și pot surprinde prin soluțiile de compromis pe care le găsesc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie prudenți în deplasări. Posibil să intre mai ușor în conflicte cu colegii de muncă.

Capricorn
Cu Luna în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o stare interioară bună, echilibrată și au mai multă energie ca de obicei, fiind motivați să-și îndeplinească un target avut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce niște dialoguri tensionate legate de bani și cheltuieli. Astăzi vor trebui să evite speculațiile financiare.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător sunt agitați, irascibili și fac eforturi majore pentru a răbufni, însă nu este exclus ca un dialog sau o remarcă a cuiva apropiat să-i calce pe nervi și să-și exprime ideile și punctul de vedere fără nicio reținere, într-un mod neașteptat de direct. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă odihnă astăzi și atenție la sănătate. Fără excese!

Pești
Cei născuți în zodia Pești vor depune eforturi pentru a păstra niște relații de prietenie în limite normale, cu toate că nu vor fi deloc sociabili astăzi. Posibile tensiuni interioare, frământări și întrebări care le provoacă o stare de agitație interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce curajul de căuta răspunsuri și explicații direct de la sursă, fără ocolișuri.

Sursa: cancan.ro

Cum să-ți dai seama că ești în relația nepotrivită!

Ce activități să faci dacă te-ai plictisit îngrozitor în pandemie!

Related Articles

10 antrenori români liberi de contract. Cine aduce titlul în Bănie!

Pe cine vrei antrenor la CS Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a reușit, până la urmă, să îl dea afară pe Ouzounidis. Patronul alb-albaștrilor nu a...

Ouzounidis, demis de la CS Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru a ascultat de suporteri și l-a dat afară pe antrenorul grec! Cine va conduce echipa împotriva FCSB!

Cicâldău, la Galatasaray! Presa din Turcia confirmă transferul!

Craiova nu convinge sportiv, dar face bani în mercato! Declarația patronului Mihai Rotaru cu privire la vânzarea lui Alexandru Cicâldău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles

10 antrenori români liberi de contract. Cine aduce titlul în Bănie!

Pe cine vrei antrenor la CS Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a reușit, până la urmă, să îl dea afară pe Ouzounidis. Patronul alb-albaștrilor nu a...

Ouzounidis, demis de la CS Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru a ascultat de suporteri și l-a dat afară pe antrenorul grec! Cine va conduce echipa împotriva FCSB!

Cicâldău, la Galatasaray! Presa din Turcia confirmă transferul!

Craiova nu convinge sportiv, dar face bani în mercato! Declarația patronului Mihai Rotaru cu privire la vânzarea lui Alexandru Cicâldău!

DEMISIA!

S-a stabilit. Ouzounidis nu mai are ce căuta în Bănie! „DEMISIA” este singurul mesaj pe care ultrașii ce susțin CS Universitatea Craiova l-au postat pe...

Notele alb-albaștrilor după Laci – CS Universitatea Craiova 1-0!

Cine a dezamăgit cel mai mult în partida din Albania și unde se putea face diferența! Craiovenii visează la titlu în Liga 1, dar jocul...