-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Horoscop 13 decembrie 2020: Întâlniri neașteptate de la persoane îndepărtate

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie atenți la ce discută cu persoana iubită pentru că pot înțelege în mod eronat mesajele

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec pot fi foarte confuzi cu privire la direcția pe care să continue, fie că este vorba de un context de dezvoltare personală, fie profesională. Nativii nu vor ști după ce principii să se ghideze, care convingeri sunt de luat în calcul și care nu, motiv pentru care este de preferat să nu ia decizii în baza principiilor pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce gânduri multe, dar neclare.

Taur
Cei născuți în zodia Taur sunt foarte confuzi cu privire la o relație ascunsă, la o aventură sentimentală și nu vor ști în ce direcție să o conducă. De asemenea, este de preferat să nu ia decizii legate de finanțe și bunuri materiale, fie că vor să cumpere, fie că vor să vândă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poatea duce neclarități legate de viața intimă. Nu este m momentul dialogurilor pe tema infidelității sau a bugetului comun pentru că mesajul poate fi distorsionat și una spun ei, alta înțelege partenerul sau cealaltă persoană cu care discută.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni trec prin stări de confuzie legate de partenerul de viață. Nativii sunt indeciși în privința unei situații de cuplu, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se grăbească și să ia decizii acum sau să tragă concluzii pentru că viziunea este distorsionată, dat fiind că planează confuzia asupra guvernatorului lor, Mercur. În plus, dialogul este afectat cu cei din jur și una spun, alta înțeleg ei.

Rac
Cei născuți în zodia Rac nu prea vor ști în ce direcție să-și canalizeze atenția astăzi. Nativilor nu le este prea clar care sarcini sunt mai importante de făcut și care pot fi amânate și dialogul cu cei din jur poate fi plin de neînțelegeri și confuzii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite să ia decizii legate de muncă sau stil de viață că cel mai probabil vor fi eronate.

Leu
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie atenți la ce discută cu persoana iubită sau cu copiii pentru că pot înțelege în mod eronat mesajele sau pot traversa o stare de confuzie care-i împiedică să vadă realitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite deciziile sentimentale și să nu tragă concluzii pripite.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de neînțelegeri în familie care pleacă de la fel și fel de mesaje interpretate greșit. Una zic cei dragi, alta interpretează ei. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că tronează confuzia asupra guvernatorului lui Mercur, prin urmare să nu ia decizii importante astăzi și nici să nu se grăbească să dea verdicte și să tragă concluzii.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță sunt atenționați că raționamentul lor poate fi afectat astăzi și pot fi destul de confuzi, neclari în exprimare și nesiguri pe ei, chiar și ușor de păcălit. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu ia decizii astăzi și să fie atenți la dialog pentru că una spun ei, alta înțeleg ceilalți și invers.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot fi tentați să cheltuiască prea mult și asta din cauza unei stări de confuzie care impactează sectorul financiar. Nativii trebuie să fie atenți astăzi la socoteli pentru că pot fi ușor păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite investițiile care prezintă grad de risc.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător sunt foarte confuzi cu privire la o situație legată de casă și familie sau în legătură cu starea emoțională, cu universul interior. Pot fi ușor impresionabili și nu vor știe ce simt exact în legătură cu o situație personală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite deciziile importante.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn trec prin multe frământări psihice. Nativii își pun multe întrebări, însă tot atât de multe pot rămâne fără răspuns sau, dacă iau decizii, acestea se vor dovedi greșite. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că se pot panica mai ușor, pot fi anxioși și temători, dezvoltând viziuni negative și multă neîncredere în ei.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător sunt atenționați că poate exista multă confuzie în dialogurile cu prietenii și una pot spune ceilalți și alta pot interpreta ei sau invers. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu ia decizii majore acum care vizează o relație cu cineva din anturaj, un proiect sau un plan de viitor.

Pești
Cei născuți în zodia Pești sunt foarte confuzi în privința unei direcții profesionale pe care trebuie să o urmeze. Posibil ca unele dialoguri cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor să fie interpretate greșit și să dea naștere conflictelor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie atenți la dialog și să evite luatea deciziilor majore.

Sursa: cancan.ro

UTA – Craiova: primul 11 al lui Papură!

Gică Craioveanu, operat de urgență!

Olguța atacă juriștii Prefecturii Dolj: ,,Nu ar fi putut să promoveze nici măcar anul I la Drept”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles