fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Horoscop 13 ianuarie 2021: Mai multă înțelegere cu cei dragi

Peștii pot intra în noi anturaje, în noi cercuri de prieteni și pot dezvolta noi proiecte alături de aceștia

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Nouă înn sectorul carierei, iar pentru acești nativi va fi vorba de noi oportunități profesionale. Nativii pot începe un nou proiect, pot avansa, pot fi promovați, pot fi investiți într-o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a conștientiza ce anume își doresc să facă pe mai departe din punct de vedere profesional. Pentru mulți Berbeci poate fi vorba despre o schimbare de direcție în carieră.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să-și schimbe multe dintre părerile, convingerile și mentalitățile pe baza cărora au funcționat până acum. Nativii vor face curățenie în principiile de viață și vor fi mult mai atrași de spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești de peste hotare, poate chiar relaționate cu o plecare în străinătate. Pentru mulți nativi oportunitățile pot veni pe calea studiului. Unii vor vrea să studieze domenii noi, să obțină o diplomă, să se perfecționeze în ceea ce fac acum, în timp ce alții se pot folosi de o diplomă pe care o au, dar la un alt nivel. Cu Pluto este guvernator al relațiilor nativilor și la acest capitol pot apărea schimbări, poate o îmbunătățire a relației.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să scape de niște frici și temeri legate de pierderi financiare, de pierderea unui partener, însă se poate extinde contextul. Sunt noi începuturi financiare care sosesc în viața nativilor și care pot fi relaționate cu bunuri materiale, procese, litigii, partaje, credite, moșteniri. Această Lună Nouă poate aduce ajutor nativilor din partea partenerului, poate sprijin financiar sau poate partenerul este cel care primește niște avantaje materiale. Poate fi vorba de o investiție pe care un asociat o face într-un proiect al nativilor sau găsirea unui noi colaborator profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot ieși la suprafață secrete, lucruri ascunse, însă apar și noi începuturi în viața intimă. Unii încheie aventuri și relații ascunse.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă din Capricorn în sectorul relațiilor. Nativii au ocazia unor noi începuturi în viața de cuplu, poate trec la un alt nivel într-o relație, poate apare o cerere în căsătorie. Pe de altă parte, poate fi vorba de noi contracte, noi proiecte profesionale, noi colaborări și asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrtage atenția nativilor care sunt în relații toxice, manipulatoare, autoritare, că Pluto le cere schimbare, de aceea nu este exclus ca aceastea să se încheie, mai ales în cazul nativilor care sunt născuți după jumătatea zodiei sau în preajma zilei de 13 iulie.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă în sectorul muncii și sănătății. Nativii vor avea de traversat schimbări care apar la locul de muncă, legate de sarcini, activități zilnice, responsabilități și program. Posibil ca nativii să-și schimbe stilul de viață, să renunțe la unele rutine și obiceiuri zilnice în favoarea altora. Totodată, cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a se implica în noio activități și le cere să se odihnească mai mult.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de energia Lunii Noi în sectorul iubirii. Nativii singuri au șansa să-și schimbe acest statut și să înceapă ă nouă poveste de iubire, iar cei care sunt parte a unui cuplu îl pot consolida, pot trece la o nouă etapă și pot discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Este momentul să dea o altă conotație iubirii în viața lor, să-și schimbe modul în care văd iubirea, relația, copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se dedica unor hobby-uri, unor pasiuni, de a lăsa mai mult spațiu creativității. Mulți nativi vor dori să facă acum ceea ce le face cu adevărat plăcere.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă din Capricorn în sectorul familiei și al locuinței și aici se vor manifesta noile începuturi. Nativii pot petrece mai mult timp cu familia, din diferite motive, pot ajunge la noi înțelegeri în privința unor bunuri de patrimoniu, pot face renovări în casă, reamenajări sau chiar își pot schimba domiciliul. Unii se mută departe de părinți, în timp ce alții vin mai aproape. Se pot vinde traume și temeri legate de trecut, rădăcini, copilărie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a se raporta diferit la ideea de cămin. Mulți pot decide să-și construiască un cămin, la propriu sau la figurat.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de oportunitățile aduse de Luna Nouă prin intermediu comunicării. Poate fi vorba de un examen luat, de o ședință, un interviu, de un dialog purtat cu cineva în urma căruia vine o idee, o soluție. Poate fi vorba de o informație, un mesaj, un răspuns, o negociere care schimbă direcția de viitor. Tot ce ține de învățat, scris, vorbit este acum susținut astrologic. Posibile deplasări care vin cu rezolvări sau posibile mutări. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și schimbe modul de comunicare și să fie mai atenți la ceea ce spun, cum spun, cui spun. Gândirea pozitivă poate fi favorabilă materializării planurilor nativilor.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în sectorul financiar. Luna Nouă din Capricorn le poate aduce ocazia de a descoperi noi surse de venit, de a găsi modalități de creștere a veniturilor, dar le cere și să-și schimbe modul de raportare la cheltuieli și felul în care-și administrează câștigurile. Este momentul să dea o nouă conotație banilor și să învețe ceea ce cu adevărat valorează în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe cei care-și valorifică și monetizează talentele și abilitățile.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Nouă chiar în zodia lor, iar acest context astrologic le aduce ocazia unor noi începuturi în viață. Nativii se preocupă de atingerea unor obiective personale și vor avea parte de uși deschise. Vor reuși să se dezvolte personal și să-și îmbunătățească starea de sănătate. Noutăți pot să apară și în relațiile lor, fie de cuplu, fie profesionale și pot încheia acele contexte în care au fost manipulați, intoxicați și li s-au impus lucruri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se bucure de acele aspecte, situații și persoane pe care Pluto le scoate acum din viața lor pentru că înseamnă că nu ajutau în evoluția lor.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au șansa să se desprindă de trecut odată cu această Lună Nouă din Capricorn. Nativii se pot vindeca de traume, pierderi, deziluzii, frici și anxietăți, însă trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate și să nu se teamă să facă investigații dacă simt că ceva nu este în regulă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să cultive iertarea și compasiunea și să încerce să se apropie mai mult de spiritualitate. Mulți nativi vor scăpa acum de un sentiment de vinovăție avut. Este posibil ca în următoarele două săptămâni să fie mai tăcuți, mai retrași, mai gânditori.

Pești
Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă din Capricorn în sectorul prietenilor. Nativii își pot dezvolta relațiile sociale, pot cunoaște noi persoane cu care să lege noi relații utile și de lungă durată sau se pot asocia cu persoane importante. Pot intra în noi anturaje, în noi cercuri de prieteni și pot dezvolta noi proiecte alături de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se lansa în noi activități de grup, poate chiar umanitare.

Sursa: cancan.roTop obiceiuri pe care le au numai cuplurile fericite!

Cum să-ți dai seama că ești în relația nepotrivită!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles