-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Horoscop 14 decembrie 2020: Noi începuturi în zona relațională

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi în zona relațională, fie că este vorba de viața personală, fie de viața profesională.

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să se desprindă de tipare de gândire vechi, de mentalități care le inhibă evoluția, atât personală, cât și profesională. Nativii vor avea ocazia să se folosească de ceea ce au învățat până acum pentru a crește profesional sau, în alte cazuri, vor simți nevoia să-și dezvolte noi abilități. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o lărgire a orizonturilor profesionale și mulți pot începe să se gândească la opțiunea de a porni pe cont propriu.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor avea revelația modului în care trebuie să-și câștige banii de acum înainte. Nativii vor realiza că nu munca de zi cu zi, jobul este cel care le va aduce venituri mari în timp, ci alte activități care țin fie de abilitățile lor, fie de specularea unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei bune despre cum să valorifice un bun material, fie că este o moștenire, un credit, un contract, o asigurare.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi în zona relațională, fie că este vorba de viața personală, fie de viața profesională. Nativii pot intra într-o nouă etapă în relația de cuplu, pot să se expună diferit în fața lumii, în sensul că-și pot arăta și o altă față a personalității lor pe care până caum nu au avut curaj sau nu au avut ocazia să o manifeste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce șansa unor noi colaborări și contracte profesionale.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au șansa în următoarea perioadă să aducă schimbări și îmbunătățiri stilului de viață, iar acestea vor fi strâns relaționate cu ceea ce se petrece la locul de muncă. Va fi vorba de noi începuturi legate de sarcini, program care vor determina nativii să înceapă activități pe lângă ce se vor divedi benefice în viitor pentru evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult pentru că pot resimți intens eclipsa dat fiind că Luna, guvernatorea lor, este implicată.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă însoțită de eclipsa de Soare întocmai în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și recreative. Pentru nativi va urma o perioadă în care vor da frâu liber unor dorințe, plăceri, pasiuni și hobby-uri, vor simți nevoia să se bucure mai mult de viață și să facă ceea ce place fără a se mai simți îngrădiți. Vor fi cazuri în care lunația va aduce o nouă poveste de iubire și situații în care se va discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se odihnească corespunzător deoarece pot simți intens momentul dat fiind că Soarele este guvernatorul lor și este eclipsat acum de Lună.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să se raporteze diferit la un context ce ține de casă, fie că-și renovează locuința, că se gândesc să-și cumpere sau construiască o casă, fie că se mută și își schimbă domiciliul, fie că dau o altă importanță față de până acum activităților gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a-și schimba atitudinea față de membrii familiei sau față de ideea de cămin în sine.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță pot fi luați prin surprindere de fel și fel de vești, informații, mesaje și dialoguri avute. Nativii vor avea ocazia la această eclipsă de Soare să-și pună în lumină niște abilități de comunicare, să-și valorifice niște talente, atestate, diplome sau să învețe lucruri importante care se vor dovedi prețioase în evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unor deplasări în interes profesional și susținerea unor examene, discursuri publice, ședințe.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia ca la această eclipsă de Soare să aibă o adevărată revelație despre cum își câștigă și administrează banii. Nativii vor avea curajul să-și valorifice și monetizeze niște talente personale, vor avea idei bune despre cum să-și crească veniturile, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să îndrăznească să ceară o mărire de salariu dacă activitățile, experiența profesională îi recomandă.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare întocmai în zodia lor și este un moment deosebit de important care le va deschide noi direcții de viitor, noi posibilități de evoluție, atât personală, cât și relațională și profesională. Nativii au ocazia să se regenereze, să-și redefinească personalitatea, să-și reînnoiască principiile de viață, să se reinventeze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite atitudinea de atotștiutor care le poate aduce doar defavoruri și pierderi.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să se folosească constructiv de energia acestui moment pentru a depăși trecutul, amintirile, traumele, durerile, neîmplinirile, pierderile. Nativii pot ierta mai ușor, se pot împăca cu deciziile luate și pot conștientiza că tot ce au trăit, bun sau rău, a fost pentru evoluția lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce pace interioară și le intensifică nevoia de odihnă și relaxare.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia odată cu această Lună Nouă însoțită de eclipsă de Soare să cunoască oameni noi, să între în noi anturaje alături de care să-și facă planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o reconfigurare a unor relații de prietenie. Nativii vor dori să continuie alături de cei cu care împărtășesc convingeri și viziuni comune.

Pești
Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia unor noi începuturi profesionale odată cu această Lună Nouă însoțită de eclipsă de Soare. Nativii pot face, vrând, nevrând, un pas important în carieră, pot primi noi responsabilități care, deși acum vor aduce frustrări, se vor dovedi benefice progresului lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și atinge niște obiective profesionale mărețe, la care până acum poate doar au îndrăznit să viseze.

Sursa: cancan.ro

11 tipuri de bărbați pe care trebuie să-i cunoști înainte de căsătorie

Zeci de pomi de Crăciun au fost confiscați în Craiova

Prima linie de tren construită în ultimii 30 de ani are probleme încă din ziua inaugurării

AUR vrea să reintroducă armata obligatorie!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles