fbpx
-2 C
Craiova
miercuri, ianuarie 20, 2021

Horoscop 14 octombrie 2020: trecutul nu le dă pace unor zodii!

Taurii le vor cere șefilor măriri de salariu, pentru că au impresia că munca lor valorează mai mult decât primesc în acest moment

- Advertisement -

Berbec
Berbecii se vor confrunta cu o întâmplare asemănătoare uneia din trecut, ceea ce înseamnă că vor ști să gestioneze corect situația și vor depăși momentele dificile din această zi. Munciți din greu în această zi, iar rezultatele vor fi vizibile imediat, chiar spre seară în cazul unora. La finalul zilei veți primi o veste bună din partea unui membru al familiei. Așteptai de multă vreme acest telefon!

Taur
Taurii le vor cere șefilor măriri de salariu, pentru că au impresia că munca lor valorează mai mult decât primesc în acest moment. O să vă rezolvați toate problemele și vă veți ridica la un nivel financiar la care visați de multă vreme, însă trebuie să le dați timp celor de la conducere pentru a vedea că meritați un astfel de beneficiu și că trebuie cu adevărat să vă facă o mărire de salariu și chiar o promovare.

Gemeni
Fii atent la situația în care te afli acum. Deși este bine să privești lucrurile cu optimism, și mai bine ar fi să gândești lucid și să nu vezi lucrurile doar roz, pentru că nu sunt deloc așa. Ți se poate părea că undeva este loc de mai bine și ți se ascund anumite lucruri. Ocupă-te de tot acum și nu lăsa timpul să treacă inutil, ar putea fi mult prea târziu și situația s-ar putea înrăutăți. Relația cu familia rămâne una bună.

Rac
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie aşa cum aţi visat şi să vă meargă bine, să vă armonizaţi frumos. Ieșiți azi la o întâlnire de afaceri și s-ar putea ca un partener să vă atragă atenția și să vă facă chiar să vă îndrăgostiți. Ar fi interesant să aveți lângă voi un om cu care împărțiți idei, pasiuni și chiar domeniul de activitate. S-ar putea să vă treziți chiar și cu o ofertă de lucru în străinătate.

Leu
Cineva de care v-ați separat în urmă cu ceva timp se va întoarce azi cu un telefon, un mesaj sau chiar vă va suna la ușă. Poate pe moment va părea o veste bună, însă va trebui să analizați bine situația. Credeți că vă face bine o persoană pe care ați ales să o îndepărtați în trecut? Dacă atunci lucrurile nu au funcționat, de ce ar face-o acum? Oare v-a schimbat timpul? Răspundeți-vă la aceste întrebări cât de repede puteți.

Fecioară
Unul dintre prietenii tăi a dispărut brusc, din punct de vedere social. Deși ai tot încercat să dai de el, nu reușești sub nicio formă. Poate că pur și simplu este prea ocupat să vă răspundă, însă azi vă gândiți tot mai mult la el și apar câteva întrebări la care nu găsiți răspuns. Nu o luați personal, chiar dacă până acum avea mereu nevoie de ajutorul vostru. Un alt prieten apărut în viața lui v-ar fi putut lua locul.

Balanță
Acest nou început fantastic pe care l-ai avut în viața ta este minunat, însă există câteva persoane care vă pot sustrage de la adevăratele lucruri care contează. Probabil și ei vă vor ajuta la un moment dat, dar nu te poți pune la nesfârșit pe locul doi, doar pentru a îi ajuta pe ceilalți. Arată-le că și ei contează, dar prima dată rezolvă problemele tale și abia apoi ocupă-te de ale lor, tu ești cel mai important în viața ta.

Scorpion
Banii ar putea deveni cu adevărat importanți pentru voi începând de azi, pentru că aveți planuri mari. Intenționați să faceți achiziții importante în special pentru casă și începeți să economisiți mai mult pentru a vă satisface dorințele. Azi te vei întâlni cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme și veți constatat că relația voastră nu s-a răcit, iar timpul nu și-a pus deloc amprenta în mod negativ.

Săgetător
Vă veți concentra pe cultivarea aspectelor pozitive ale vieții voastre astăzi și s-ar putea să vă epuizați mental încercând să îndreptați lucrurile, fiți atenți la aceste aspecte. Ar fi mai bine să luați legătura cu un specialist în acest domeniu, economic și chiar psihologic. De altfel, merită să trageți tare, pentru că nu mai e mult până veți ajunge la scopul final, însă trebuie să știți să gestionați bine situația.

Capricorn
Astăzi veți avea parte doar de reușite, mai ales în plan financiar. Veți primi roadele pentru munca voastră și suma nu va fi deloc una mică. Spre seară veți ieși în oraș cu membrii familiei și vă veți distra pe cinste, mai ales că pe unii dintre ei nu i-ai mai văzut de multă vreme. Distanța v-a despărțit și acum puneți la cale un plac pentru a-i aduce în țară, o afacere, un mod de a câștiga bani împreună.

Vărsător
V-ați închis prea mult în voi și acum simțiți că răbufniți. Nu mai lua în calcul toate răutățile și găsește o cale de a te mobiliza, pentru că situația se înrăutățește. Singurul lucru care te liniștește în această perioadă sunt cele simple. Spre exemplu, o ieșire în parc, joaca cu un animal de companie, un film, o cină. Petrece timp alături de familie, de prieteni, pentru că ei chiar te pot face să te simți mai bine și să uiți de tot ce e greu.

Pești
Proiectul la care muncești evoluează foarte încet, ceea ce te seacă de răbdare, enervează și roade pe interior. Ambiționează-te și fă tot ce poți pentru ca lucrurile să meargă bine și să nu te mai pierzi în detalii. Ai să vezi cât de repede se va schimba totul și că reușitele vor apărea numaidecât. Nu te lăsa învins de cei care vor să ți-o ia în față doar pentru că au mai mult tupeu, dar nu sunt mai buni.

Se redeschide orașul! Unde pot merge craiovenii!

Ce a făcut un polițist doljean când a găsit un teanc de bani pe scaunul unui autobuz!

Campionii la COVID-19: peste 3 100 de persoane nu au purtat mască!

VIDEO: O urmărire ca în filme între un BWM și un Logan s-a încheiat cu un accident grav!

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,381FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0