21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Horoscop 16 octombrie 2020: taurilor le merge foarte bine în dragoste

,,Încearcă să fii mai receptiv cu persoana iubită și să asculți ce are de spus”

Berbec
Ai rămas cu niște probleme nerezolvate care îți vor afecta noile proiecte de la locul de muncă. Este nevoie să găsești o soluție cât mai curând pentru a nu rămâne în urmă cu restul. Viața de cuplu suferă mici tensiuni care îți vor da o stare de neliniște, iar soluția este să discuți cu partenerul tău.

Taur
Problemele de acasă se vor afla în centrul atenției tale astăzi și ai nevoie de energie și de stăpânire de sine pentru a le putea rezolva. Relația cu persoana iubită merge foarte bine și ar putea fi un mare sprijin pentru găsirea unor soluții la aceste probleme. Noul proiect de la locul de muncă ar putea fi de succes.

Gemeni
Sarcinile de la locul de muncă te suprasolicită și este bine să le rezolvi pe toate cu calm. Este momentul ideal pentru a planifica un nou proiect și poți cere colegilor părerea în legătură cu acesta. Viața sentimentală nu merge foarte bine și este momentul să iei o decizie, iar dacă ești singur ar cam trebui să ieși mai mult.

Rac
O persoană cunoscută este interesată de tine și ar fi bine să petreceți puțin timp împreună. O nouă relație amoroasă te așteaptă și lucrurile vor merge perfect. La locul de muncă lucrurile avansează destul de rapid, însă nu te aștepta prea curând la o sumă mare de bani.

Leu
Ai intrat în sfârșit într-o stare mai relaxată și tratezi problemele cu mai mult calm decât înainte. Ziua la locul de muncă va fi una productivă și vei reuși să te concentrezi pentru a rezolva fiecare sarcină în parte. Încearcă să fii mai receptiv cu persoana iubită și să asculți ce are de spus.

Fecioară
Vor fi tensiuni la locul de muncă și nu trebuie să cedezi și să intri în conflict. Tratează problemele cu calm și nu te vor mai afecta. Viața de cuplu întâmpină mici impedimente, iar dacă ești singur, pregătește-te de o întâlnire surpriză.

Balanță
O schimbare majoră are loc în viața ta și trebuie să te pregătești pentru orice. Nu va fi ușor, însă trebuie să adopți o atitudine pozitivă și lucrurile vor merge bine. Ai putea primi o nouă ofertă de job și vei avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite.

Scorpion
Un conflict interior nu îți dă pace și simți că nimic nu merge cum trebuie. Încearcă să petreci mai mult timp cu persoana iubită pentru că te va ajuta să scapi de aceste tensiuni, iar dacă ești singur nu uita să socializezi mai mult.

Săgetător
Simți că nu mai știi în ce direcție să mergi și analizezi toate deciziile din viața ta. Nu mai ascunde problemele de persoana iubită și spune-i ceea ce simți. Ieși din casă câteva ore dacă nu ești într-o relație și uită de probleme.

Capricorn
Sănătatea îți dă bătăi de cap și e bine să faci un control de rutină pentru siguranța ta. Ia-ți liber dacă simți nevoia să te odihnești. Dacă nu se poate, ia-ți timpul tău și nu te suprasolicita la job. O persoană cunoscută este pe cale să-și declare sentimentele față de tine.

Vărsător
Au intervenit câteva lucruri de care trebuie să te ocupi urgent și nu vei mai avea seara liberă, așa cum era planificat. Ascultă-ți mai mult partenerul și mai lasă de la tine în relația de cuplu. La locul de muncă vei întâmpina mici probleme, însă le vei face față cu brio.

Pești
Vrei să faci o schimbare în viața ta și nu știi dacă este bine sau nu. Urmează-ți instinctul și decide ce este mai bine pentru tine. Rezolvă eventualele probleme în cuplu împreună cu partenerul. Ai multe de făcut la job și trebuie să te concentrezi pentru a duce totul la bun sfârșit.

Olguța Vasilescu: „Mă bazez pe buna credință a consilierilor de la PNL și USR!”

Un oltean a fost votat primar într-o localitate și validat în alta!

VIDEO: „Dacă Napoli ar fi o pisică, ar mai avea doar două vieți”

Mititelu: „Eu unul spun stop! A trecut un deceniu de când ma lupt prin instante!”

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles