fbpx

Horoscop 17 mai 2020. Balanțele au cam multe așteptări de la familie

Berbec: Ai la dispoziție o zi care va sprijini orice intenție de a repara ceea nu e așa cum ar trebui în relațiile cu superiorii, în cazul în care te afli la muncă sau cu membrii familiei.

Taur: Vei avea ocazia de a-ți spune părerea despre subiectele care îi interesează pe apropiați, așa că ar fi bine să te pregătești și să fii rezonabil.

Gemeni: Ceri cam mult de la cei din jur și nu oferi mare lucru. Poate că ai motivele tale, dar ceilalți nu le știu și vor umple golurile de informație cu ce le convine lor.

Rac: Există o legătură între dorința ta de a ți se face dreptate, într-o chestiune importantă, și dorința unora dintre prieteni de a te sprijini cu adevărat.

Leu: Este posibil să îți fi făcut planuri puțin cam prea îndrăznețe și să vrei și să le susții până la capăt, pentru că ești convins că ai dreptate, dar ți-au scăpat unele detalii importante.

Fecioară: Ai multe de făcut, la fel de multe în stadiul de proiect și, poate din acest motiv, ai putea deveni mai puțin receptiv la idei și sugestii noi.

Balanță: Ai cam multe așteptări de la membrii familiei și acesta poate fi motivul unor dezamăgiri pe care ți le pregătești singur, fără să îți dai seama.

Scorpion: Ai nevoie de sprijin din partea unor persoane importante, dar nu îl vei obține, dacă vei alege doar să îți prezinți ideile și să refuzi dialogul sincer cu aceștia.

Săgetător: Poate ți-ai făcut prea multe speranțe și acum începi să vezi că nu se pot realiza, din motive obiective. Este important să fii optimist, dau nu e suficient.

Capricorn: Îți legi speranțele de cei dragi, dar poate ar trebui să le comunici și lor, cel puțin intențiile tale, dacă nu tot pachetul care include și planurile de viitor.

Vărsător: Ai parte de sprijinul necesar din partea familiei, chiar dacă nu ți se pare suficient. Ar trebui să reevaluezi situația și să micșorezi din povara pe care le-ai așezat-o pe umeri.

Pești: Sunt posibile dezamăgiri din partea familiei, fără să existe vreo intenție în acest sens. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă toleranță, dacă nu și ceva mai mult de atât.Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0